Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fityma helyzete az óvszer felhúzásnál. Ha hátra van húzva több levegő van alatta?
Sziasztok!
Óvszer helyes felhúzásához lenne kérdésem. Elsősorban olyan emberektől várom a választ akik komoly párkapcsolatban élnek és évek óta biztonságosan csak az óvszert használják.(tudom, komoly párkapcsolat, tabletta stb..de mi nem használjuk azt egészségügyi okokból) A kérdésem az elsősorban a fityma helyzetére irányul. Sokáig úgy húztam fel, hogy a fityma rajta maradt a makkon, de elvileg úgy is lehet ugye, hogy lehúzzuk a bőrt, és úgy húzzuk fel az óvszert. Melyik a helyes? a többit azt tudom, hogy kiszorítom levegőt, merev péniszre húzom, stb..
Azt vettem észre, hogy sokkal jobb úgy, ha lehúzom előtte a fitymát, viszont ilyenkor jóval több levegőt látok én az óvszer alatt ( természetesen itt is végig összefogom a tartályt, amikor felhúzom). Arra gondolok hogy ugye a makk pereme alatt megbújhat a levegő nem? amikor felhúzom?
Akkor most melyik a helyes felhúzás? Ne izguljak ha látok levegőt az óvszer alatt? (makk körül, pénisz közepén )
Előre is köszönöm a válaszokat, kellemes ünnepeket. (csak normális válaszokat kérek, köszönöm)
Nem marad levegő:
- farok felállít
- óvszerből levegő kinyom
- felhehelyez, fitymát hátrahúz, végiggörget
- fitymát kicsit vissza majd hátra, megint végiggörget
így:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!