Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Fityma helyzete az óvszer...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fityma helyzete az óvszer felhúzásnál. Ha hátra van húzva több levegő van alatta?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Óvszer helyes felhúzásához lenne kérdésem. Elsősorban olyan emberektől várom a választ akik komoly párkapcsolatban élnek és évek óta biztonságosan csak az óvszert használják.(tudom, komoly párkapcsolat, tabletta stb..de mi nem használjuk azt egészségügyi okokból) A kérdésem az elsősorban a fityma helyzetére irányul. Sokáig úgy húztam fel, hogy a fityma rajta maradt a makkon, de elvileg úgy is lehet ugye, hogy lehúzzuk a bőrt, és úgy húzzuk fel az óvszert. Melyik a helyes? a többit azt tudom, hogy kiszorítom levegőt, merev péniszre húzom, stb..

Azt vettem észre, hogy sokkal jobb úgy, ha lehúzom előtte a fitymát, viszont ilyenkor jóval több levegőt látok én az óvszer alatt ( természetesen itt is végig összefogom a tartályt, amikor felhúzom). Arra gondolok hogy ugye a makk pereme alatt megbújhat a levegő nem? amikor felhúzom?

Akkor most melyik a helyes felhúzás? Ne izguljak ha látok levegőt az óvszer alatt? (makk körül, pénisz közepén )

Előre is köszönöm a válaszokat, kellemes ünnepeket. (csak normális válaszokat kérek, köszönöm)

2014. dec. 25. 11:52
 1/7 anonim ***** válasza:
90%
Ha teljesen kemény a péniszed, eleve hátra kellene húzódnia a fitymának, így nem kérdés, hogy hogyan húzd fel a gumit. Amennyire lehet, simítsd ki a levegőt, és kész.
2014. dec. 25. 12:09
 2/7 A kérdező kommentje:
Nekem nem húzódik teljesen hátra, ja és nincs semmi féle fitymaszűkületem, egyszerűen az enyém ilyen. Egyszerűen hátra tudom húzni, nem is fáj. és hova simítsam ki a levegőt? vagy csak oszlassam el aztán annyi?
2014. dec. 25. 16:36
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem marad levegő:

- farok felállít

- óvszerből levegő kinyom

- felhehelyez, fitymát hátrahúz, végiggörget

- fitymát kicsit vissza majd hátra, megint végiggörget

így:

https://www.youtube.com/watch?v=mEsFHP9Ual8

2014. dec. 25. 21:21
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, ezt ki fogom próbálni. Az alatt mit értesz, hogy óvszerből levegő kinyom? csak az összecsippentést a végén, igaz?
2014. dec. 25. 21:37
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Igen. A kérdés még, hogy mekkora a farkad és mekkora óvszert használsz? Bár a normál bolti méretek a fiúk 99 %-ára jók kell legyenek.
2014. dec. 25. 21:44
 6/7 A kérdező kommentje:
kb 18-19 cm és közepesen vaskosnak mondható.(kerületet nem mértem). durex elite-t használok 56mm-es átmérő. miért ez miben befolyásolhatja?
2014. dec. 25. 22:16
 7/7 A kérdező kommentje:
könnyen feljön viszonylag, csak a közepén szokott néha elakadni a bőr miatt, de sztem mert türelmetlenül húzom már fel :D Köszönöm a válaszokat!
2014. dec. 25. 22:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!