Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik fogamzásgátlónak vannak mellnövelő hatásai?
Figyelt kérdés
2010. máj. 25. 21:14
1/8 anonim válasza:
Én dienille-t szedek, attól megnőttek DE fájnak a 14. szem körül minden alkalommal,tehát ne így válassz gyógyszert! (És nem is Te választod a gyógyszert, hanem az orvos!:) )
2/8 anonim válasza:
lol :D esetleg nincs dákónövelő kondom férfiaknak?
3/8 A kérdező kommentje:
Ez nem vicces... szerintem,de egy nőnek az az ékessége szerintem..és hamár tönkre teszem a szervezetemet vele legalább ennyi jó legyen benne!
2010. máj. 25. 21:22
4/8 anonim válasza:
A férfinak meg a farka. És ha már csökkent szexuális élvezetet okoz, akkor legyen ennyi előnye.
Kislány, nőlj fel. Nem nő meg a melled, csak rengeted ösztrogéntól, magától, vagy a plasztikai sebészettől. Fogamzásgátlótól nem. Ahogy ondótól sem.
Ha meg úgy érzed, hogy szétcseszed vele a szervezeted, akkor ne szexelj, és gond letudva. Mintha neked nem lenne rá szükséged...
5/8 A kérdező kommentje:
Igen? Nem akarom elbaszni az életemet mint más hülye társaság akik csak magukra gondolnak és leszarják hogy mik lesznek a következményei.. a Nőgyógyászom aztmondta,hogy a fogamzásgátlónak vannak különböző mellékhatásai megnöveli a mellet ,meghízást okozhat, és erősödhet a szőrzet... És aztis mondta ,hogy sokmindenbe káros.. Nem akarok annak az áldozatává válni ,hogy kiszakadt a gumi és szegény ártatlan lelket elvegyék tőlem aki nem tehet arról ,hogy megfogant..nah erről ennyiét és ezért mondom,hogy ha már tönkremegy a szervezetem a sok hormonbombával ennyi jólegyen vita lezárva nem férfiakat kérdeztem és tuttommal nem a méret a lényeg sőt tapasztalat mert akinek kicsi a fasza de tud bánni vele akkor lehet 10cm eres is...-.-"
2010. máj. 25. 21:44
6/8 anonim válasza:
Változó, hogy ki m,elyik gyógyszerre hogy reagál. Vkinek egyiktől sincs semmi baja, más meg mindegyiktől szenved. Vkinek megnő, vkinek nem. Ez nem törvényszerű. Olyat is hallottam már, hogy megnőtt, de mikor abbahagyta leapadt", de a bőr meg úgy megnyúlt, szóval csúnya lett.
7/8 anonim válasza:
Nekem mindegyiktől nőtt, de ahogy abbahagytam vissza is ment kiindulási állapotba.
8/8 anonim válasza:
Nekem Sensonette-től nőtt :) de mindegyik gyógyszer mindenkire máshogy hat, úgyhogy ezt nem lehet megmondani előre, hogy melyik mit fog okozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!