Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szedett valaki altforalle fogamzásgátló tablettát? Vélemények?
Köszönöm a válaszokat, igazából az orvos is azt mondta, hogy ez annyira kis minimális tabletta, hogyha ő szedné akkor sem lenne semmi baj (férfi) :)
De így akkor gondolom túlzott jótékony hatásai sincsenek. Bőrre, cicire mondjuk :D
Ahogy írták, mindenkinél máshogy hat, de azért leírom a 4 éves tapasztalatomat vele.
ALTFORALLE 3 mg / 0,02 mg :
Ezt kaptam először 16 évesen, kevesebb lett a pattanásom, nem igazán voltam sose olyan görcsös, így abban nem változtatott, viszont enyhébb lett a vérzésem menstruációkor. Picit hízékonyabb lettem (3 év alatt feljött + 15 kiló, így 75-ből 90 kiló lettem), de nem is igazán tettem ellene. Amikor meg elkezdtem odafigyelni az étkezésemre és eljártam sportolni, elkezdett szépen lejönni ez a felesleg. Miért váltottam? Mert 19 évesen nagyon durván pattanásos lett a nyakam (kb már fél éve tartott a folyamatos gyulladás), amit mondtam is a nőgyógyászomnak, hogy lehet, hogy esetleg a gyógyszer a gond, így kaptam egy erősebb hatóanyagút.
ALTFORALLE 3 mg / 0,03 mg :
Elkezdtem ezt szedni 19 évesen, eltűntek a pattanások a nyakamról, de egy mellékhatása lett: iszonyatosan elkezdtem hízni. 1 év alatt 85 kilóról 98 kiló lettem. Viszont ez alatt már jobban figyeltem az étkezésemre és sportolni is eljártam hetente. Nem azt mondom, hogy salátán élek, de közel annyit nem eszek, mint amennyit ettem az előző gyógyszer alatt. Ez idő alatt egy picit a libidóm is csökkent, de az is közre játszhat benne, hogy frusztrált vagyok a súlyom miatt... Nem vagyok alacsony, így az a 80-85 kiló már nagyon jó lenne.
Szóval most egy másik fajta 0,02 mg hatóanyagú tablettát szedek, ami remélem ezt a túlzott hízékonyságot helyrebillenti. :)
Viszont ez az én tapasztalatom a gyógyszerrel!
Én azóta is szedem immár több, mint egy éve és jelentem semmi mellékhatást nem vettem észre. Cicim nem nőtt, nem híztam tőle és a bőröm sem változott.
Viszont a kegyetlen görcsök valóban elmúltak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!