Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen fogamzásgátló módszert javasoltok, nektek mi vált be?
Arra lennék kíváncsi hogy nektek mi az a fogamzásgátló módszer amelyik bevált és ajánlanátok egy 20 éves lánynak?
Idáig óvszert használtunk de váltani akarunk valami olyanra, amivel nem kell az aktus előtt bíbelődni mert nagyon nem szeretjük ezt.
Negatív tapasztalatok is érdekelnek bármiféle fogamzásgátló módszerrel kapcsolatban, ha valami nem vált be valami miatt, vagy épp egy nemkívánt terhesség lett a vége.
Tabletta
Habár írok a hátrányáról is, mert erről senki sem ír. Én egy éve szedek fogamzásgátlót és el van vékonyodva a hüvelyemnek a fala és sokat járok nőgyógyászhoz is. Ő mondta, hogy a tabletta elvékonyítja a hüvely falát ( emiatt nagyon kidörzsölődik aká egy szextől is ) és azok a nők akik ezzel védekeznek nagyobb eséllyel kapnak hüvelygombát. Másrészről pedig sokkal ingerlékenyebb és sírósabb vagyok mint előtte. Régen sosem sírtam, most pedig minden apróságon elbőgöm magam...
De a pozitívumai:
Nem kell bíbelődni vele csak este bevenni egy szem tablettát, nekem eltűntek a pattanásaim és hosszú távon olcsóbb mint az óvszer és ha monogám kapcsolatban vagy ugyanúgy véd a fertőzéstől, mint az óvszer.
Egyébként a fertőzésről keveset beszélnek, pedig az én ismeretségi körömben van bőven ilyen eset. Mindenesetre én nem tenném le a tablettát a pozitívumai miatt, inkább megpróbálom erősíteni az immunrendszeremet, hátha az majd segít.
Még valami eszembe jutott
Nekem amióta szedem nagyon lecsökkent a libidóm. Régen napi szinten szexeltünk volt, hogy egy nap többször is. Ez most eltolódott heti 1-2re.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!