Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexuális kapcsolatom van egy lánnyal. Az sex előtt letisztáztuk, hogy szed fogamzásgátlót. Elméletileg idáig 7-tablettát szedett be. Nyugodt lehetek?
Én os összejöttem egy nővel, azt mondta hogy nyugodtan élvezzek bele, szed gyógyszert.
Aztán kiderült, hogy pár napja kezdte.
Együtt voltunk pár hétig, jól is éreztem magam vele, de beparáztam hogy lehet hogy a gyerekkel akar megfogni, így dobtam.
Ne bízz senkiben, nem tudhatod mi jár a fejében.
6., ez nem igaz. Ha a menstruáció első napján kezdi el szedni, akkor rögtön, ha a 2-5. napon, akkor egy hét után véd. Az egy hónapot a nőgyógyászok csak azért mondják, mert az első hónapban hajlamosak a nők feledékenységből kihagyni 1-2 szemet, és jobb a biztosra menni.
Amúgy kérdező, én lány vagyok, és fogamzásgátlót szedek, de még így is azt mondom, szexkapcsolatba biztos nem mennék bele gumi nélkül. Egyrészt az véd a betegségektől, másrészt a tabletta 99.5%-os védelmet nyújt tökéletes szedés mellett, de egy szexkapcsolatban számomra annak a 0.5% hibalehetőségnek sincs helye. Szóval én a helyedben felhúznám azt az óvszert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!