Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Otthon hagytam a fogamzásgátlót, most most mit tegyek? Részletek lent.
Figyelt kérdés
Elutaztam 4 napra és otthon felejtettem a gyógyszert. A harmadik napon elkezdtem menstruálni, pedig csak egy hete menstruáltam utoljára. Most mit tegyek, folytassam a gyógyszert, vagy sem?2010. máj. 24. 20:16
1/3 anonim válasza:
nekem is volt hasonló eset. ez egy enyhe hormonzavar. az orvosom 3 hónap gyógyszerszünetet javasolt.
2/3 anonim válasza:
Tarts szünetet, de előtte mindenképp menj el az orvosodhoz!
3/3 anonim válasza:
Mindenképp kérdezd meg az orvosodat, hogy mit tegyél, csak ő tud biztosat mondani. Minél előbb hívd fel. És semmiképp ne szexelj védekezés nélkül, szerezz be gyorsan pár óvszert. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!