Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet gond ebből?
2 éve szedem a fogamzasgatlot. Furocef antibiotikumot szedtem kozben. Mivel elvileg gyengiti a tabit, ezert ovszerrel vedekeztunk. Kozben tobbszor ellenoriztuk a gumit. Az utolso pillanatban szakadt el, es belem ment el.. Most ebbol lehet baj ?
Egyebkent még azt szeretnem kerdezni, hogy miert vannak/vagytok ennyire az abortusz ellen. Termeszetesen en sem tartom normalisnak, nem allok maximalisan mellette DE van olyan eset amikor nincs mas kiut.. Nem azt mondom, hogy pl hu de jo szexelnek nem vedekeznek ugyis ott az abortusz el lehet vetetni. Szoval mikor mint nalam. Kiszakadt a gumi, vagy fogamzasgatlo mellett teherbe esik.. Vagy a nemi eroszak. Ilyen esetben en ugy gondolom hogy nem elitelendo. Nalam is volt olyan, hogy vedekeztem, a gumi el sem szakadt.. Mégis KETTO hetet Kesett, es ha ebbol baba lett volna en elvetettem volna, ugyanis Edesanyamek nyakaba nem szeretnem belevarrni, en pedig hiaba dolgozom diakmunkan, az,egyszeruen nem eleg. Tehat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!