Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fogamzásgátló váltás. Ez normális?
Figyelt kérdés
Sziasztok, eddig misseet szedtem, 4 hónapig. Nagyon bevált, nem volt bajom, azonban az egész országban kifogyott, így váltanom kellett. Mivel folyton ígérgették a gyógyszertárban, hogy talán lesz a következő napra, így egy magánorvoshoz mentünk, hogy felírjon egy újat. Nagyon bunkó volt, alig mondott valamit, a velgynt kaptam a másik helyett. Értelem szerűen folytatólagosan szedtem =7 nap placebo után kezdtem az új velgynt). Azt mondta, kell kiegészítő védekezés, habár a két gyógyszerben nincs nagy hormonszintű eltérés. Ezt ő mondta, és mivel ez a gyógyszer 4 palcebo tabit tartalmaz, igaz is. Pénteken kellett volna megjönnie, de ma még semmi. Ez lehet attól, hogy váltottam? Eddig is mindig a 7 palcebo 3.-4. napján jött meg, ez most is így lesz? A barátommal együtt voltam, védekezés nélkül egyszer a hónap közepén, de csak pár percre, nem ment el bennem. Nem érzek semmi különöset, még a menstruáció előtti egy hétben éreztem is a szokásos mellfeszülést, amit szoktam, szóval szerintem meg kéne jönnie. Lehet, hogy közrejátszik, hogy volt a hónap vége felé egy fertőzésem?:( Canestent használtam rá, el is múlt azonnal. Szerintetek csak túl parázom? A betegtájékoztatóban és a neten mindenhol azt írják, hogy elvileg használnia és védnie kéne az új gyógyszernek, a gyógyszer betegtájékoztatójában is írják, hogy gyakori a menstruáció kimaradás, neten is sok helyen azt mondják, hogy lehet, csak a váltás viselte meg. (kombináltról-kombináltra) Ebben a hónapban voltam rákszűrésen is, az Ha így lenne megint egy hónap "védettség nélkül" lenne? Szerintem akkor biztos nem ajánlaná ezt, pláne, ha ez megvisel. Ő nem az aki felírta a gyógyszert, de elmagyaráztam neki a helyzetemet, ő írta fel nekem az elején a misseet. Egyéb bajom nincs a velgynnel. Köszönök minden választ!2017. júl. 29. 08:21
1/2 A kérdező kommentje:
Ebben a hónapban voltam rákszűrésen is, az orvos azt mondta visszaválthatok misseere, ha az bevált*
Valamiért nem mutatja a mondatot végig.
2017. júl. 29. 08:25
2/2 anonim válasza:
hat manapsag minden kozrejatszhat. legkozelebb vedekezzetek a baratoddal ugy a legbiztonsagossabb. Ha szedted a fog. gatlot normalisan akkor nem lehetsz terhes szoval tuti meg fog jonni, csak mivel valtottal lehet hozzaszokott a szervezet ahoz a masik fogamzasgatlohoz vagy fogalmam sincs. Remelem azert minden jo lessz:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!