Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha csak óvszert használunk lehetek terhes? Többi lent!
Mi ugy csinaljuk hogy ha erzem h el fogok elvezni akkor kihuzom.
A bnom nem fel h terhes lesz. En annal jobban igy marad ez. Ot nem zavarja engem se.
Ez így ahogy leírtad, teljesen biztonságos. Felolosség teljesen csináljátok. Viszont szerintem már kicsit tulzás is. Pont a legszebb pillanatot vonod meg a barátodtol. Tudom, hogy izgato ha szájjal elélvezteted a barátod, de azért a punciban elélvezni más. Minden maradjon ugyan ugy, ahogy leírtátok, de a barátod ovszerrel nyugodtan elélvezhet a puncidban. ELélvezett, és utána rogton kihuzza a farkát, ugy h megfogja kihuzás elott az ovszer végén a farkán, hogy biztos ne csusszon le. Ez így ugyan olyan biztonságos. Odafigyelted rendesen az ovszerre, akkor ezzel nem lenne szabad, hogy baj legyen. De hát ez a ti dontésetek. Bár szerintem, legalább valmikor a ciklusod elott pár nappal, azért néha néha megajándékozhatnád ezzel a barátod. Ugy Csak pár napot idegeskednél kb mire megjon :D
27F
Az óvszer azért van, hogy ha megfelelően, előírásszerűen használják, akkor nem kell kivenni élvezés előtt.
Komolyan mondom, miért kell ennyire ráparázni? Mi értelme van megszakítani az együttlétet?
Az óvszerrel végig lehet csinálni. Ha nem szakad ki, akkor nem leszel terhes!
Közel 10 éves óvszerhasználat mellett nálam még soha egy sem szakadt ki és nem lettem mellette soha terhes! És egyszer sem vette ki senki, hanem elélvezett az óvszerbe!
Áruld már el,hogy hogyha nem kerül ,nemhogy beléd ,de még a közeledbe sem sperma,akkor mi az Istentől eshetnél teherbe?
A leírásod alapján nem ketten szexeltek,csak a barátod egyedül(jobban belegondolva ő is csak félig-meddig),mert te nem is vagy ott agyban,kíváncsi lennék,hogy hányszor sikerült élvezned az aktust..
Elképzelem milyen élvezetes lehet veled a szex... sajnálom szegény srácot. 5-6 perccel korábban kiveszi? Minek csináljátok akkor egyáltalán?
Ne parázz már ennyire! Ha már az elején felteszi a gumit, akkor nyugodtan el is sülhet benned, nem leszel terhes. Vegyetek inkább spermicidet kiegészítésnek, az is sokkal jobb, mintha megszakítjátok.
Attól sem kell félni, hogy elszakad. Nekem 10 év alatt egyszer fordult elő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!