Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Előfordulhat, hogy teherbe estem?
Április óta szedek fogamzásgátlót, de eddig mindig volt vérzésem két mensi között is, még nem igazán szokott a szervezetem hozzá. Állítólag ez nem befolyásolja a tabletta hatásfokát.
Július 2-án (a mensim első napján) voltam együtt a párommal, és két napja olykor émelyeg a gyomrom. Bevettem egy Rennie-t, attól sokkal jobb lett. Mindig evés után jelentkezett.
Az együttlét utáni héten elkaptam valami fertőzést, amit Canestennel kezeltem, úgy néz ki, elmúlt, de azóta is van néha ilyen nyákos folyásom.
Bepánikoltam, hogy mi van, ha gyógyszer mellett teherbe estem. Ma reggel kétszer háromszor éreztem szurkálást a hasamban, és olyan fura a cicim is. Hozzátenném azt, hogy ezeket olvastam, mint a korai terhesség tünetei, és azóta érzem. Eléggé hipochonder vagyok amúgy is, és most nagyon ideges lettem.
Nem szeretnék babát semmilyen körülmények között. Csak 18 éves vagyok, most leszek végzős a gimiben, tovább szeretnék tanulni, nem véletlenül szedek fogamzásgátlót.
A hipochondria egy betegség.
A betegségektől való kóros,gyakran alaptalan félelem.
Nos,a teherbeesés és a szex sem betegség,ennél fogva ez nem tartozik a hipochondria tárgykörébe.
heló, offolni fogok, de már megbocsássatok. mégis kinek mi köze van ahhoz, hogy 18 évesen milyen módszerrel védekezik valaki?
kérdező, neked meg: eddig akikkel voltam, utána mindig szörnyű érzés volt, fájtam, nagyon nagyon hamar felfáztam, a menstruációm heteket késett. a mostani barátommal már 4 hónapja vagyunk együtt, soha egyik együttlét után nem volt semmi problémám, mert sokkal érettebben állok hozzá a párkapcsolathoz, és nagyon erős kötelék köt minket össze. mivel látom neked is elég sok gondod van utána (nem tudhatom, hogy rendszeresen e), a stressz ehhez nagyon nagyon sokat hozzátesz. én is minden együttlét után beparáztam, hogy jön a baba, 19 évesen itt vagyok egy érettségivel és mégis mihez fogok kezdeni, de soha nem jött, és mióta higgadtan kezelem ezt a kérdést, semmi bajom nincsen. tanácsolom neked is ezt a megoldást.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!