Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » SÜRGŐS. A fogamzásgátló...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

SÜRGŐS. A fogamzásgátló bevétele után 1,5 órával hasmenésem volt.5 ora elteltével vettem be mégegy szemet. Lehet baj?

Figyelt kérdés
A baratommal péntek este szeretkeztünk. Valószínű került belém sperma. Szombat este háromnegyed 10kor vettem be a fogamzásgátlót, 1,5 óra elteltével 3 elég erős hasmenésem volt gyomorrontás miatt. Utánna elaludtam, mert nem akartam hogyha beveszek mégegy szemet, akkor esetleg azis kijöjjön. Fél 5kor,5 óra elzeltével a hasmenés után vettem be az újabb szemet. Lehetek terhes? Ezután biztonságos a védekezés nélküli szex? És a következő tablettát ugyanugy mint tegnap, háromnegyed 10kor szedjem be ma is?

2017. júl. 9. 20:51
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
taisa
2017. júl. 17. 13:44
 12/12 anonim ***** válasza:

Ha a tabletta bevételekor 3-4 órán belül hány, vagy súlyos hasmenése van, fennáll annak a veszélye, hogy a tabletta hatóanyaga nem szívódik fel teljes mértékben a szervezetébe. Ez a helyzet hasonló ahhoz, mint amikor elfelejtett bevenni egy tablettát. Hányást vagy hasmenést követően vegyen be egy újabb tablettát egy tartalék csomagból, amilyen hamar lehetséges. Ha lehetséges, ezt a normális tablettaszedéshez képest 12 órán belül vegye be. Ha ez nem lehetséges vagy a 12 óra már eltelt, a Ha elfelejtette bevenni a Taisa filmtablettát pontban lévő utasításokat kell követnie.

végülis nem lettél terhes nem?

2017. júl. 17. 18:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!