Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mi van ha szeretkezunk es...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi van ha szeretkezunk es akkor veszi ki es csak akkor vette eszre, hogy "elment", lehetek terhes?

Figyelt kérdés
[bocsanat az ekezetekert]
2010. máj. 21. 04:35
 1/10 anonim ***** válasza:
Lehetsz! Úgyhogy zavard le az emberedet a patikába esemény utáni tablettáért!
2010. máj. 21. 04:48
 2/10 anonim ***** válasza:
Persze, főleg ha nem használtatok gumit. Esemény utáni, ha nem akarsz 9 hónap múlva gyereksírást.
2010. máj. 21. 08:13
 3/10 anonim ***** válasza:
azt mondjuk nem vágom, nem vette észre korábban, hogy elmegy/elment? nem mintha az jó lett volna, hiszen a megszakított közösülés NEM védekezés...
2010. máj. 21. 08:29
 4/10 anonim ***** válasza:

Az esemény utáni tabletta a megoldás. Csak azt nem tudom, hogy nem veszi észre valaki, hogy elment?! A megszakításos közösülés azon alapszik, hogy a pasi kiveszi MIELŐTT elmegy. Jó esetben már az orgazmus közeledtét is éreznie kell, nem ám azt, hogy már el is élvezett...

20L

2010. máj. 21. 09:53
 5/10 A kérdező kommentje:
de azis lehetet ,hogy csak keves ment be mert mikor kivette akkoris folyt..nem kell az egesz korulbelul hogy eljusson a mehig?
2010. máj. 21. 10:08
 6/10 A kérdező kommentje:
jah es szuz voltam mikor ezt csinaltuk....o" asztmonta,nem lehet semmi baj mert nem erezte hogy bent is folyt volna de en felek hogy megis foolyt bent :-| szoval kicsit osszevagyok zavarodva
2010. máj. 21. 10:13
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
hát ezt jól megszívtad, szaladnék az orvoshoz. tökmind1, hogy mennyi megy be, 1 darab spermium kell a megtermékenyítéshez, és egy "adag" ondóban kb 1millió darab van. talán előbb tájékozódni kellett volna, hogy mit hogy, nem csak toszni mint a nyulak. olyan nincs a világon, hogy egy fiú nem érzi, hogy elmegy, vagy hogy közeledik azo rgazmusa, szerintem csak nem akarta kivenni, mert úgy az igazibb ha benned, és magát is csak nyugtatta, hogy egy kicsitől baj nem lehetl. dehogynem.
2010. máj. 21. 11:02
 8/10 anonim ***** válasza:
Teljesen lényegtelen, hogy csak egy csepp ment-e beléd vagy az egész adag, a terhességnek ugyanúgy van esélye. Hogy épp most vette el a szüzességedet szintén lényegtelen. Nem értem, miért a gép előtt ülsz és miért nem egy nőgyógyásnál vársz a sorodra, hogy felirasd a 72 órást.
2010. máj. 21. 11:05
 9/10 anonim ***** válasza:

Hát, szép emlékeid lesznek az 1. együttlétről...

Nekem ilyen lett volna, sztem egy db-ig nem kellett volna a pasinak a szemem elé kerülnie...

2010. máj. 21. 11:17
 10/10 anonim ***** válasza:

Egyetértek az egyik előttem szólóval: egyszerűen nem akarta kihúzni, mert olyan NINCS, hogy "nem éreztem". Veled pedig el lehetett hitetni, mert tapasztalatlan (és valószínűleg szemtelenül fiatal) vagy.

Szaladj a nőgyógyászhoz, mert anélkül csak a szerencse kérdése, hogy lebabázol- e, vagy sem.

2010. máj. 21. 18:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!