Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mit csináltok, hogy ne felejts...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináltok, hogy ne felejtsétek el bevenni a fogamzásgátlót?

Figyelt kérdés
Én nemrég kezdtem és nagyon félek, hogy elfogom felejteni egy idő után bevenni :S Egy másik ilyen kérdésre adott válaszban olvastam, hogy van ilyen csipogó, ami addig csipog, míg be nem veszem... Ilyet lehet még kapni? Mi a pontos neve? Mennyibe kerül kb? Ez a legoldás érdekelne leginkább. Telefonemlékeztető legkevésbé, mert soha nem hallom meg....
2010. máj. 20. 21:43
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Az én telefonomon van olyan opció, hogy mettől-meddig szeretném hogy emlékeztessen! Minden nap délben csörög, mert akkor általában otthon vagyok és ha épp csiálok valamit akkor szundira nyomom és mig nem veszem be addig csak szundit nyomok! Egyébként már igy több év elteltével már várom, hogy csörögjön! De nem kapcsolom ki soha, sose tudni mi foglalja le épp aznap akkor a figyelmemet!
2010. máj. 23. 16:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!