Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tabletta mellet minden aktus soran maradhat?
Figyelt kérdés
A baratnom 1 honapja szedi a tablettat, amikor megjott neki mar a 3. Naptol kezdve szeretkeztunk illetve a vegen nem vettem ki. Mivel volt az az idoszak menstruacio alatt amikor nem volt veszely, illetve a tabletta. A baratnom viszont most a tabletta szedese mellet aztmondta hogy a vegen vegyem ki mert elmult az sz idoszsk es mostmar veszelyes. Az erdekel hogy mivel szedi a tablettat ezert folytathatjuk hogy a vegen bent marad vagy ne ?2017. júl. 6. 05:09
1/7 anonim válasza:
Szerinted mi a fogamzásgátló funkciója?
2/7 anonim válasza:
Nem nagyon értem milyen időszakról beszél a barátnőd de ha egy hónapja megfelelően szedi a tablettát nem volt hányás hasmenés antibiotikum szedés akkor már védett nem kell kivenni semmikor a megvonásos vérzés idején sem
3/7 anonim válasza:
Akinek ennyi esze van az miért kefél egyáltalán?
4/7 anonim válasza:
Mindig mondjak, hogy a tabletta nem nyujt teljes vedelmet, meg jon valaki aki habzo szajjal szapulja, hogy de bezzeg o ugy esett teherbe, hogy szedte... na az ilyen vitakhoz kene berakni az ilyen jellegu kerdeseket mint ez, mert az ilyen ertelmi szinvonalu paroknal szokott a holgy teherbe esni tabletta mellett is, mert egyszeruen tul buta a szedeshez, es hogy ertse a tabletta mukodesi elvet...
5/7 anonim válasza:
Teny amin teny: teljes vedelem nincs ha mar beraktad. A tabletta csak jelentosen csokkenti a kockazatot. Akkor is ha minden szabaly szerint van szedve.
6/7 anonim válasza:
Ha rendesen szedi a fogamzásgátlót, akkor ezentúl folyamatosan lehet egyéb védekezés nélkül szexelni, és nem kell megszakítani. Hiszen ez a fogamzásgátló lényege. Milyen időszakról beszél a barátnőd? Szerintem nem igazán van tisztában azzal, hogyan működik a fogamzásgátló.
20N
7/7 anonim válasza:
5. vagyok: aki lepontozott remelem, hogy tudja hogy mekkora baromsagot gondol. D nagyon bizom benne hogy nem lesz se terhes, se apuka mert mar igy is eleg retardalt van ebben a vilagban. Pl. ok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!