Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bele szeretnek élvezni a barátnőmbe de úgy hogy nem lesz terhes pl h megoperálnak vagy valami gyogysrtol csak üres toltenyekkel lovoldozok valaki tud seggiteni?
Figyelt kérdés
2017. júl. 5. 11:24
1/4 anonim válasza:
csináld a szájába vagy a seggébe és meg van oldva...
de am mi lenne ha ő szedne fogamzásgátlót?
2/4 anonim válasza:
fogamzás gátló? spirál?
de ha barinőd nem akar védekezni akkor amennyiben én tudom vaszektómia után nincs spricc...
3/4 anonim válasza:
Vaszektómia után már gyereke se lesz soha, de szerintem arra még gondolni szeretne... :) :) csak később. Jelenleg a női fogamzásgátló tabletta, spirál, pesszárium... Pasiknak csak a gumi marad...
4/4 anonim válasza:
Tegyük helyre ezt a vaszektómia dolgot...
A spermiumok, amelyek a termékenységért felelősek, az ejakulátum pár százalékát adják. A többi 95-97% megmarad az ondóvezeték elkötése után is. Sőt, mivel az ondó híg lesz, jobban fog spriccelni. A vaszektómia az esetek legnagyobb részében nem állítható helyre! Két helyen vágják át és kötik el az ondóvezetéket... A potenciára azonban nincs hatása.
A kérdéshez: használjátok pesszáriumot, és spermicid krémet. Guglizz rá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!