Kb.7 hetes terhes vagyok,20 mm-es petezsámok van, a mult héten és most is csak üres petezsákot láttak hüvelyi uh-on, meg egy halvány szikhólyagot. Mi van?
7 hetes terhességnél nem csak embriókezdeményt és szikhólyagot kéne látnia, de már szépséges szívműködést is. Még ha később fogant, mostanra már akkor is többet kéne látni szerintem.
Azért azt remélem, egyáltalán nincs igazam!
Kitartás!
Biztonság kedvéért adnak még 1 hetet, hátha annyira későn fogant. De 6+3-tól van elvileg szívhang, előtte már lehet köldökzsinór pulzálás. Embriócsomónak, vagy szikhólyagnak legalább lennie kellene.
Sajnálom, nem tudlak sokmindennel biztatni, de kitartás. Elkeseredni csak akkor szabad, amikor már kimondják.Addig bízz a babádban!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ez a fontos, sírni, keseregni csak akkor szabad, ha kimondják, tényleg nincsen.
6+5 héten 17mm petezsák volt csak szikhólyaggal.
2 hét múlva mentem legközelebb és volt baba is, szívhang is.
14 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!