Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
8. Nap menstruacio?
Én néhány hónapja kezdtem el tablettát szedni. Előtte alapból 8 napig tartott, a tabletta elkezdése után az első menstruációm 15 napig tartott. Azóta 5 napos. Az orvosom azt mondta, előfordul az elsőnél, utána pedig helyre jön, és beáll kb. 4-5 naposra.
Tehát igen, voltam hasonló helyzetben, és igen, valószínűleg a tabletta miatt van. Tenni sok mindent nem tudtok, majd a következő hónapban kell figyelni, hogy rendben lesz-e. :)
(Még valami, nekem az a 15 nap már nagyon a határ volt, ha annál tovább eltart, akkor azonnal orvos!)
A fogamzásgátló szedése alatt az első három hónapban előfordulhat köztes vagy pecsételő vérzés, mivel még nem szokta meg a szervezet a tablettát. Szóval ez teljesen normális. De amúgy benne van a tájékoztatóban is...
20N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!