Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fogamzásgtáló mellett antibiotikum?
A levél 15. szeménél jártam a hét elején, de begyulladt a fogam (szájzáram lett stb.) és antibiotikumot kell szednem, hogy elmúljon. Azt tudom, hogy csökkenti a foggátló hatását, szóval az alap hogy ez mellé óvszerrel védekezünk. A kérdés, hogy attól függetlenül van más teendő, amit tennem kellene?
Lehet ugyanúgy szünetet tartani, ha elfogy ez a levél? (mikor elfogy vasárnap, akkor az antibiotikum szedésből még lesz vissza 1 nap)?
Meddig kell kiegészítő védekezést alkalmazni, hogyha 100%-ig biztosak akarunk lenni?
Nincs más teendő, szedd ugyanúgy ahogy antibiotikum nélkül.
Tényleg fontos mit ír a tájékoztató, van ahol utána 1 hét van amelyiknél 1 hónap kiegészítő védekezést írnak.
Ugyanúgy szedd, mint antibiotikum nélkül, semmit nem kell máshogy csinálni. Én pár hétig használnék gumit, ha már a tájékoztató se ír konkrét számot.
20N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!