Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Diane tablettat szedek ket es...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Diane tablettat szedek ket es fel hete, az elso napon viszont a tablettat kihanytam. Szoval a masodik naptol szedem gyakorlatilag, meg van 4 tabletta. Szexelhetek mar vedekezes nelkul?

Figyelt kérdés
Az orvos azt mondta varjam meg az elso levelet amig beszedem, viszont a tajekoztaton nem ez van. Most mi az igazsag? Holnap mar szexelhetunk gumi nelkul?

2017. jún. 16. 08:26
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
A betegtájékoztatóban leírtak csak akkor igazak, ha minden szemet beveszel. De mivel neked 1 szemmel kevesebb szem "jutott", mivel egyet kihánytál és feltételezem, hogy nem pótoltad, így nem vagy teljes biztonsággal védett. Szóval vagy használsz kiegészítő védekezést az első levél alatt, vagy ne csodálkozz, ha terhes leszel!
2017. jún. 16. 15:25
 12/14 anonim ***** válasza:
Kérdező nem hiába mondja a Nőgyógyász ,hogy 1 hónap. Hiába van a tájékoztatóra írva hogy 1 hét. Nézz szét neten hányan estek úgy Teherbe, hogy nem várták meg az 1 hónapot. Ha még védene is 1 hét után Nálad Ki maradt 1 db szóval hiába kezdted el menzi első napján mivel ki maradt egy szem így nem biztos hogy véd . Hidd el hogy az az 1 szem sokat számit.És a Nőgyógyásznak nagyobb tapasztalata van. Ezért mondja az 1 hónapot. Én szülés után 8 héttel kezdtem el szedni újra Nőgyógyászom azt mondta rögtön véd. De mi vàrtunk majdnem 2 hónapot. Mert nem lenne szerencsés még egy Terhesség most mivel egyrészt még csak 6 hónapos lesz a pici. Másrészt sürgősségi császárral szültem. Ki se tudnám hordani mert szétszakadna a méhemnél a belső varrat. Akkor kockáztas ha nem lenne gond hogy így is becsúszat a baba. Ha meg még tényleg nem akarsz gyereket akkor tessék megvárni az 1 hónapot minimum. Azt írtad 4 szem van még azaz 4 nap. Nem olyan hosszú idő az ki lehet még bírni óvszerrel ezt a kis időt...
2017. jún. 16. 15:37
 13/14 anonim ***** válasza:
Hagyjad a kérdezőt,ugysrm hisz senkinek!
2017. jún. 16. 16:42
 14/14 A kérdező kommentje:

Koszonom a valaszkat, foleg akik meseltek:)

Mivel marcsak 3 szem volt, ovszer nelkul szexeltunk, de joval nem bennem ment el, szoval nem lesz gond:)

2017. jún. 20. 21:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!