Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bnőmmel óvszer nélkül szerelmeskedtünk, de pár perc után abbahagytam. Még aznap volt a menstruációja, de 2 óráig tartott. Most ez mit jelent?
Biztosan nem élveztem bele. De aggaszt minket a menstruációja. Teherbe esett volna?
Tegnap történt az eset.
hmm...hát ez érdekes.
ha esetleg szűz volt akkor az nem menstruáció volt hanem a szüzességének az elvesztése...(mongyuk ha óvszer nélkül csináltátok biztos nem volt már szűz)
tehát az is lehet hogy elég durván csináltad/csináltátok és akkor megsérülhetet a a hüvely fala.
ilyen nincs hogy menzesz 2 óráig tartson:S
A szüzességét egy hete vettem el, ez volt a második szeretkezésünk.
De először sem vérzett, furcsálltam is.
Szóval akkor ez még a szüzességével függ össze?
hát ha nem csináltátok durván akkor valószinűleg a szüzességével igen:) nembiztos hogy az első együttlét alkalmával teljesen átszakad a szűzhártya.szoval eza legvalószinübb:)
és nem kell attól tartani hogy esetleg terhes , mert akkor egyáltalán nem jön meg utána:D
Értem. De akkor nem rögtön aktus közben kellett volna véreznie?
Mert azt mondta, hogy utána 2-3 órával történt. S tartott 1-2 óráig.
Azt hitte, hogy az a menstruációja volt, s ezért megijedt hogy csak eddig tartott.
Nem feltétlenül aktus közben kell véreznie, hiszen gyakori az is, hogy utána vérzik a lány. Ez biztosan a szüzességgel van összefüggésben.
Terhes nemigen lehet, habár vannak esetek, amikor első, max második hónapban is megjön egy nőnek (de nem 2 órával az aktus után), de általában már az első is kimarad. Ha fogamzásgátlót szed a lány, akkor igazán nem sok esélyt látok arra, hogy terhes legyen, sőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!