Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet ezért sok támadást fogok kapni, de csak számomra természetellenes a megvonásos vérzés?
Igen tudom,ez a legtutibb fog. gátló módszer,de számomra természetellenes,hogy nem termèszetes vérzés jelentkezik hanem ,,mű,, vérzés. Én nem akarom elhinni,hogy hosszú távon (évtizedeken át) ez nem okoz semmiféle egészségügyi problémát.Csak hormonokat tömködnek magukba a nők,szerintem ez nem marad megtorlatlanul.
Kinek mi erről a véleménye?
Manapsag a legtobb no tabletta nelkul is ezeken esik at, talan kiveve a P2-es citologiat. De a tobbi stimmel kb minden ismerosomnel. Nem a tablettan mulott az. Meg anyukad tablettajat ne hasonlitsd ossze a mai tablettakkal. Sokkal alacsonyabb a hormontartalmuk a maiaknak. Meg amugyis van egy korhatar, amig lehet fogamzasgatloval vedekezni, 38-40 eves kor.
Es nem a verzes a mu, hanem a ciklus. Nem ugyanaz a ketto.
Ha bármi furát tapasztaltam szóltam az orvosomnak és megoldottuk. Folyamatosan P1-es eredményem van, UH-ot kérem mert kérni kell tb-re de évente 1x kell!
Ezt mulasztják el nagyon sokan amúgy. Pl híznak-híznak de csak 10-20-30kg után mennek orvoshoz, nem mennek vérvételre, UH-ra.
Az én anyukám a 3 terhességén kívül addig szedte az akkori magas hormontartalmúakat amíg lehetett és semmi gond nem volt a változókornál, semmi segítség nem kellett, beállt 2 év alatt neki szépen lassan, ritkult és ennyi. Az egyik barátnője sose szedett semmi hormont és megszenvedett vele nagyon. Szóval ez inkább genetika és emberfüggő.
Első vagyok. Változókorban egyébként is gyakori az összevissza vérzés, a myoma meg a leggyakoribb daganat a szervezetben, kb. minden 3-4. nőnek van.
Ezek jó eséllyel semmiféle összefüggésben nincsenek a fogamzásgátlóval. Legalábbis olyan tanulmányt még nem olvastam, miszerint fokozná a myoma előfordulási gyakoriságát. És ugye egy emberből nem lehet statisztikát csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!