Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikortól hat a Velgyn tabletta?
Figyelt kérdés
A nőgyógyászom ezt a fajta tablettát írta fel. Elolvastam a tájékoztatót, és az áll benne, hogy már az első szem védelmet nyújt. Lassan 1 hete szedem. Sokan mondják, hogy minden fogamzásgátlónál várni kell egy hónapot, és csak azután lehet úgy közösülni. Viszont ez a tabletta, amit én magam szedek, már az első naptól védelmet nyújt. Ez teljes mértékben így van? Várjak még 1 hónapot, vagy tényleg nem lesz semmi baj, ha nem várok? A menstruációm a mainap folyamán múlt el, már csak kisebb pecsételő barna "vérzésem" van.2017. jún. 8. 00:15
1/5 anonim válasza:
Nagyon sok hasonló kérdés van már. Újdonságot nem fogsz olvasni, de egyébként alig pár kérdéssel lentebb valaki pont feltette ezt is.
https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__fogamzasgatlas__..
2/5 anonim válasza:
Ha ezt írja a tájékoztató,miért kételkedsz benne??! Szerinted poénbó írkálja egy idióta vagy mi??
3/5 A kérdező kommentje:
Mindössze azért kérdeztem, mert sok véleményt/esetet olvastam a neten, és sok nőnél az orvosa kiemelte, hogy várjon 1 hetet vagy 1 hónapot. Viszont az én orvosom csak a szedési menetét mondta el, hogy mikortól szedjem. Ezért is érdeklődtem ezesetben utána.
2017. jún. 8. 12:03
4/5 anonim válasza:
Sosem értettem,hogy hogyha valaki nem egészen biztos benne,hogy szükséges-e az az 1 hónap "várakozás" vagy sem,akkor miért nem lehet kivárni.Mi történhet egy komoly kapcsolatban,ami miatt nem lehet azt a bizonyos 4 hetet kivárni és közben még kiegészítő védekezést használni..
5/5 A kérdező kommentje:
Megértem a véleményed, viszont én pedig azt nem értettem soha, hogyha valaki érdeklődik valamilyen dologgal kapcsolatban, miért kell piszkálódásba kezdeni. Mindenki más véleménnyel van, én szimplán megérdeklődtem, hogy mi lenne ha... :)
2017. jún. 8. 16:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!