Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Fogamzásgátló első hónapja?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fogamzásgátló első hónapja?

Figyelt kérdés
Június elsején jött meg a menzeszem és akkor kezdtem el a Rezia nevű tablettát. Általában 5napig vérzek és egy napig van tisztulásom(barnás folyásom). Most,hogy elkezdtem az első három napon nagyon durván véreztem és utána két napig csak pár pötty volt most viszont tisztulok. Ezek szerint már hat? Következő ciklus után elmehet már bennem a barátom? Nektek mi a véleményetek erről a tablettáról? Az orvos csak citológia vizsgálatot csinált és úgy írta fel.

2017. jún. 7. 20:09
 1/4 anonim ***** válasza:
0%
Volt nőmet egy hónap Rezia után már gumi nélkül toltam. Nem volt gond.
2017. jún. 7. 20:49
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha a menzeszed elso napjan kezdted el szedni a gyogyszert akkor allitolag 5-8nap mulva hat de varjatok meg a kovi honapot az biztos es akor mar szabadon mehet a menet a gyogyszer kicsit felboritja a szervezetedet zsirosabb lehet a borod tole pattanasosabb lehetsz par kg feljohet ne lepodj meg ezeked kulonben a fogamzasgatlo betegtajekoztatojan rajta van hogy hany nap mulva ved de en akkor is azt tanasolom hogy a kovetezo menzeszed utan csinaljatok gumi nelkul
2017. jún. 7. 21:47
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Az a biztos ha kivarjatok az egy honapot

Mi is inkabb megvartuk, semmi kedvem nem volt vegig parazni egy honaplt, hogy na ugyan hatott-e a tabi vagy besikerult...

2017. jún. 8. 12:11
 4/4 anonim ***** válasza:

A Rezia már az első tablettától véd elvileg, ha a vérzésed első napján kezded el szedni. Én is ezt szedem, és mi úgy csináltuk, hogy amikor az a bizonyos vérzés elmúlt, akkor már az első hónapban óvszer nélkül csináltuk, és semmi probléma nem lett belőle. Az, hogy kivárjátok az első hónapot, tuti biztos módszer, így biztosan véd majd a tabletta a második levéltől :)

Érdemes arra készülnöd, hogy az első hónapokban a vérzéseid között is barnázol, pecsételős vérzésed lesz, ez gyakori mellékhatás ennél a tablettánál (meg több másiknál is). Ez rendszeres szedéssel elmúlik, nekem kb. a 3. hónapra múlt el.

2017. jún. 8. 20:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!