Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A volt barátnőmmel összeszoktam járni pettingelni, szexelni. Elkezdett szedni fogamzásgátlót, valóban 14 nap múlva már védett? (Adelle a neve a tablettának)
Kezdem az elején.
- az csak nyafogás, hogy nem bírod gumival. Eroltetni kell, és megszokod. A nonek is fáj az elso behatolás, de tul kell tennie magát a parán és utána minden oké. Te is egyszer kétszer megembereled magad, és utána nem lesz semmi bajod.
- a helyedben megvárnám az egész honapot, ki tudja mikor kezdte el szedni.
- ne bízz meg benne teljes mértékben. Már szakitottal vele, megsérthetted, stb, nehogy tényleg behuzzon csobe. Én még azt se hinném el feltétlen neki, hogy szedi egyáltalán a fogamzásgátlot.
- visszatérve az elso ponthoz: írtad h kurhatnékod van, de nem tudod mit csinálj. Ha van egy kis eszed, legalább ezt a két heted megvárod, hogy szedje a tabit. De ne vond meg magadtol a sexet. Menj el és jol dongesd meg, viszont huzz gumit. Még mindig jobb mint megvonni. Legalább egy kicsit megszokod az ovszert.
Ha adhatok egy személyes tanácsot, inkább huzz ovszert mindig. Szakítottál már a csajjal, nem lenne szabad teljesen megbizni benne. Az nagyon fura, hogy amig egyutt voltatok addig nem kezdte el szedni miattad. SZétmentek, hirtelen meg elkezdi szedni, a másik ketto hapsival nem sexelt? AKkor minek kezdte el szedni? Itt valami nem állja meg a helyét. Vagy nem szedi abszolut, csak neked hazudja, vagy dugost a tobbivel és azért is kezdte el szedni. Tudom, hogy még ott vannak benned valami érzelmek, meg azt hiszed ismered a csajt és tuti nem hazudna neked, de egy szkítás nagyon megváltoztattja az embert a régi prája felé. Nem szabadna már ennyire biznod benne. Szerintem nem akarsz te még gyereket magadnak, foleg nem olyantol, akivel már ugy se akarsz egyutt lenni. Ne hagyd hogy átverjen (bár lehet hogy nem is akar) de akkor is inkább védekezzetek ovszerrel is. A te érdekedben.
Azt már nem is említem, hogy ha lefekszik kozben mással is, és neki is azt mondja h tabizik, akkor nehogy most kapj el tole valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!