Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki ha 20 evesen eloszor szedek fogamzasgatlot?
Nem.
én is akkor kezdtem szedni
csak pozitív hatást tudok mondani :)
22L
Az orvos mindent el fog mondani.
Nekem nem volt semmi mellékhatása és már 3 éve szedek.
Nem teljesen világos miért lenne ciki. :)
Amugy annyi tanácsot adnék, hogy olvasd el a betegtájékoztatót és ha mellékgatás jelentkezik nálad menj vissza a dokihoz és kérd meg, hogy írjon másikat, pl kevesebb hormon tartálmút. A nődoki remélhetőleg minden szükséges információt a rendekezésedre bocsát, ha mondod neki, hogy nem tudsz erről semmit.
Félni nem kell tőle.
Neten amúgy sok rudnivaló fennt van róla ha keresgélsz.
Pl.:
Nem.
A ciki az,hogy 20 évesen ennyire nem vagy tisztában a különböző fogamzásgátlók működésével és azok előnyeivel-hátrányaival...
Ha nem tudod,hogy hogy működik egy-egy eszköz és ez mennyiben befolyásolja a tested természetes működését,hogy az istenbe tudsz felelős döntést hozni arról,hogy te melyiket akarod használni?
Én 24 évesen kezdtem először szedni. Akkor sem volt ciki.
Azóta eltelt pár év, de vannak olyan barátnők, akik sosem szedték. :)
Arra a kérdésre nem lehet válaszolni, hogy melyik a legjobb, mert mindenkinek más. A fontos az, hogy ne hagyd, hogy vaktában írjon fel a doki valamit: ha nincs vérvétel, ha nem kérdez rá a trombózisra a családban, a dohányzásra és egyebekre, ha nem ajánlja fel, hogy milyen egyéb módszerek vannak még, akkor azzal a dokival gond van, és nem is érdemes beszedni, amit felír.
Ez semmilyen eletkorban nem ciki. Sok nogyogyasz 20-22 eves korig nem is nagyon szereti felirni
De az se gaz, ha vki sose szed/szedett elete soran
Ez nem egy kotelezo dolog, amin at kell esni
Rengeteg modszer van a vedekezesre
En pl ovszeren meg foggatlon kivul nem probaltam mast, ez ciki?
Miért lenne ciki? Én 7 hónapja 22 évesen kezdtem el szedni. Semmilyen mellélhatása nincs. Az orvos pontosan fogja tudni hogy mit írjon fel neked.
Az hogy melyik a legjobb, csak ő tudja megmondani.
N
Nagyon nem ciki. Sot... Az a baj, amikor egyes anyukák 15 éves lányuknak adnak fogmazásgátlo tablettát. Azt már hozzá se teszem, hogy persze ugy h magának kiiratja a dokinál, utána meg a lányával szedeti. Hidd el, orulj, hogy csak most kezded szedni, még ha egészségugyi okbol is kell. Jobb mint, ha 15 évesen kezdted volna.
Nem ettol lesz nagy nő a nő. A legszexibb dolog, amit egy no viselni tud magán, az az inteligencia ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!