Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
72 órás esemény utáni tabletta (Rigesoft) használata után 10 órával történt újbóli óvszerszakadással szemben véd még?
Rigesoft második tablettájának bevétele után 10 órával ismételten óvszerszakadásra került sor, de még az elélvezés előtt.
Tegnap nem vettük észre időben, hogy mi történt a gumival és az ügyeleten pár órával később felírták ezt a tablettát, amit előírás szerűen bevettem, de a második szem után körülbelül 10 órával egy másik típusú gumi is elszakadt, amit azonban időben észrevettünk, de az előváladék miatt azonban aggódunk.
Előre is köszönjük a választ!
Jézus, ez igen
nekem 1x szakadt ki a gumi a férjemmel, hót idegek voltunk. Enni alig bírtam, nem hogy megint bszni :D
1,Már az első szakadás utáni teherbeeséstől se véd 100%-an a gyógyszer.
A sürgősségi fogamzásgátlónak kb 70%-os a hatékonysága.
2,Teljesen lényegtelen,mert sürgősségi fogamzásgátlót csak félévente 1!!!-szer lehet bevenni,annyira durva hormonlöket.
Konkrétan ki is tudnád magad csinálni vele,ha úgy rágcsálnád,mint a cukrot...
Kezdjetek imádkozni,meg félre rakni abortuszra,ha véletlenül úgy alakul..
A dugást meg felejtsétek el...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!