Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rigesoft esemény utáni tabletta mellékhatása lehet vérzés?
Sziasztok! A párommal szeretkeztünk a menstruációm utáni 14. napon (ami pont az ovuláció) és kiszakadt a gumi, kb a közepétől kicsit lejjebb, és egy kis lyuk volt rajta. Megijedtünk, és rigesoft esemény utánit vettem be 12 órával az aktus után. Tegnap megjött a vérzés holott csak 18.-án kellene. Ez a tabletta mellékhatása lehet vagy ennyivel korábban meghozhatta a nenstruációt? Van esély rá, hogy így is terhes lehetek?
19/L
A tájékoztatót dísznek rakják a dobozba? Benne van? Benne van.
Egyébként ha 18-ra vártad, akkor 4-e körül lehetett ovulációd, ugyanis NEM a menstruáció utáni 14. napon, hanem a menstruáció ELŐTT 14 nappal van az ovu.
Mindegyik esemenyutani tabletta mellekhatasa lehet a verzes...(igaz nekem egy het elteltevel jelentkezett)....de igy nem lehetsz terhes ....vagy nagyon kicsi az esely
18/L
#2-es vagyok
Nem kell tovabb aggodnod, es ez meg nem a menstruaciod...hiaba olyan:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!