Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » 4 hónapja szedem a symicia...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fodorné gyánti mónik kérdése:

4 hónapja szedem a symicia nevű fogamzásgátló gyógyszert. Eddig minddig pontosan megjött pontosan szedem mindig. Most valamiért Nem jön meg. Mit csináljak szerintetek várjak még?

Figyelt kérdés
2017. jún. 5. 09:59
 1/2 anonim válasza:
Sziaa. tavaly ilyenkor enis igy voltam. enis a symiciat szedem. nekem mikir elfogy ugye a gyogyszer mindig a 4.nap jon meg. csak hogy nem jott meg akkor... vartam 1hetet vettem egy terhessegi tesztet. es hat 2csík volt.
2017. jún. 5. 11:02
 2/2 anonim ***** válasza:
Èn most is ezt a gyogyszert szedem már egy ève. De 6.dik honapig nekem is volt hogy nèha kèset pár napot, utána rendesen megjött mindig. Fèl ève már nincs semmi baj ès mindig pontosan megjönn azota:) kicsit várni kell vele hogy normálisan beálljon ès hozzá szokjon a szervezeted, ha hosszu ideig mèg mindig kèsök akkor uj gyogyszert kènne feliratni, vagy a nögyogyászoddal megbeszèlni.
2017. jún. 5. 20:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!