Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lifestyles ultra thinnel kapcsolatba várnék tapasztalatokat, mert eddig még ilyet nem használtunk és kíváncsiak vagyunk rá, hogy mégis milyen lehet. én a kiszakadástól tartok, pedig nem vagyunk nagyon vadak. Tartanunk kellene tőle?
Szerintem kicsit mellé ment a kérdés :D
Én Durexet használok, viszont nem hiszem, hogy nagy lenne a veszély, különben nem gyártanák. A lifestyles sem rossz márka.
Nekünk ez volt a kedvenc óvszerünk a párommal,ameddig át nem tértünk a tabira. Sztem légyegesen többet lehet érezni a szexből vele,mert tényleg baromi vékony.Mindenképpen érdemes kipróbálni,a szakadástól meg ne féljetek!
18/L
Mi használtuk sokat, sosem szakadt ki (pedig toltunk elég kemény meneteket is néha :D) és azt mondta a párom, jobb érzés volt, mint az original gumiban. Csak figyeljetek oda a felhelyezésnél, hogy ne menjen alá levegő, és ne sértsétek fel körömmel pl. Akkor nem fog kiszakadni :)
A Lifestyles nagyon jó márka amúgy, mi a többi fajtáját is használtuk, sosem szakadtak el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!