Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most kezdtem el a jangee fogamzásgátlót, szeretném, ha írnátok nekem tapasztalatokat!?
16 és fél éves vagyok és most kezdtem el az első fogamzásgátlóm szedését. Nincs semmi egészségügyi problémám, tegnap jött meg és tegnap még be is vettem az első szemet. Remélem nem lesz semmi negatív mellékhatásom tőle, de ahogy észrevettem, sokkal kevesebb a menstruációm, tegnap óta. Olyan mintha 3. 4. napon lennék.
Ha kérhetem akkor írjatok tapasztalatokat, hogy nektek, hogy vált be a Jangee nevű fogamzásgátló (pozitív, negatív tapasztalatok). Köszönöm a válaszokat előre is!
hát még csak 3 hónapja szedem, szóval mellékhatásokat annyira még nem tudok mondani:) ami rossz volt, és lehet, hogy te is így jársz, hogy az 1. hónapot végig pecsételtem... nem volt vészes, napi 1 tisztasági betét, meg szex közben türcsi alám, túl élhető:) a menstruációm természetesen nekem is kicsit más lett, kevesebb például, de nem sokkal. a görcseim nem múltak el, de sokkal kibírhatóbb. hát egyelőre ennyit tudok mondani, meg mintha ici-picit nőttek volna a cicieim, de ezt lehet csak beképzelem:)) egyelőre az étvágyamat sem növelte. jó kis tabi, barátnőm már vagy 1 éve szedi, és semmi mellékhatást nem tapasztalt. mondjuk minden embernél más:)
23N
én most kezdtem a 2. levelet, és nagyon meg vagyok elégedve.
Mellékhatás csak a pecsételés volt az 1. hónapban,de csak 1 tisztasági betét / nap, szóval kibírható. Az arcom mindig nagyon pattanásos volt, de amióta szedem, kisimult a bőröm. Még vannak őattanásaim, de jóval kevesebb, és a miteszerek is eltűntek, valamint tapintásra olyan sima mint még soha :)
18/L
Hello-szia-pisztácia!;)
Én már 1 éve szedem. Nem volt semmi problémám.Mint már előttem is irták nekem a hátam nagyon pattanásos volt. Mióta szedem nekem is kisimult a hátam néha van 1-2 pattanás de az csak akkor mikor megjön a mensim. :)
Nekem hányingerem sem volt se semmien fejfájásom. :)
Nekem is olyan 3-4 napos. De inkább csak 3. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!