Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nő milyen módon védekezhet, ami nem borítja fel annyira a hormonháztartását?
Figyelt kérdés
2008. okt. 14. 19:45
1/3 anonim válasza:
hüvelygyűrű. ebbe kevés a hormon, de biztonságos.
2/3 anonim válasza:
Én sem ajánlom a különböző gyógyszereket!
Szerintem nem a nőnek kell védekeznie, hanem a férfinek! Ennyi tiszteletet kaphatna a nő! A Férfiak mindig azon vannak, hogy nekik milyen jó legyen mÁ' "hö én jót ákárok bászni májd áz asszony szeggyen' bágyooót'" -parasztok...
nyugalom én is férfi vagyok...
3/3 anonim válasza:
Márpedig a gumi szar éveken keresztül, meg el is hidegíti az együttlétet, és kényelmetlen. Időnként védekezhetnek a csajok is elvégre nem mi esünk teherbe, ez az ő bajuk lesz utána.
Szóval ilyenek a pesszárium, spirál, hüvelygyűrű, meg lehet női óvszert is kapni de azt csak a labancoknál egyenlőre.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!