Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Fogamzásgátló tabletta bevétel...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fogamzásgátló tabletta bevételi idejének változtatása?

Figyelt kérdés

3 hónapja szedem, minden nap 11kor. Viszont az új munkahelymen nem fogom tudni be venni ekkor. Lehetséges hogy este hatkor kezdem el szedni a következő levelet? Most fogyott el a harmadik levél.

Meddig nem leszek védve ha később veszem be?

2017. máj. 1. 21:10
 1/3 anonim ***** válasza:
Őszintén szólva már szedtem én is igy. Nálam nem jelentett gondot. Szerintem egyén és emberfüggő, inkább kérdezd meg az orvosod vagy kezd el tolni szépen fél órákkal.
2017. máj. 1. 21:37
 2/3 anonim ***** válasza:
nem egyén és ember hanem ember és gyógyszerfüggő *bocsi
2017. máj. 1. 21:38
 3/3 anonim ***** válasza:
Én a helyedben azt csinálnám, hogy előző este, amikor el kellene kezdened szedni, venném be a gyógyszert, este hatkor. Tehát ha mindig hétfőn vetted be eddig a gyógyszert, akkor mostantól vedd be vasárnap este 6-kor.
2017. máj. 3. 11:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!