Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok milyen fogamzásgátlót szedtek? Mennyibe kerül? Híztatok tőle?
Figyelt kérdés
szex,fogamzásgátló,tabletta2017. ápr. 30. 22:29
1/8 anonim válasza:
Most hagytam abba, 9 évig szedtem Milligestet. Három havi adag 6000 körül van. Hízni nem híztam, de így utólag azt gondolom a tablettától fájt annyit a fejem. De persze nincs rá bizonyitékom csak azóta nem fájt egyszer sem.
2/8 anonim válasza:
Symicia, 6500 ft,nem nem hiztam tőle.
3/8 anonim válasza:
Reziát szedtem 2 éven keresztül. Nem híztam tőle,max egy picit a mellem volt tőle megduzzadva mikor abba hagytam vissza állt az eredeti formájára. Most pedig Missie-t szedek,ettől úgy érzem pár kg jött rám.
4/8 anonim válasza:
Utolsó vagyok. A Rezia 7200 körül van azt hiszem 3 havi. A Missie is ott mozog.
5/8 anonim válasza:
Lyndinette 75/20, 6100 Ft körül van, nem híztam tőle, igaz, még csak fél éve szedem.
6/8 anonim válasza:
Coranelle-t szedek. Kilók nem jöttek fel sőt lényegében fogytam viszont át rendezte az eloszlást így szerintem kövérebbnek tűnök párom szerint nőiesebb.
5000 forint körül fut és két éve szedem.
7/8 anonim válasza:
Jangee fogamzásgátlót szedek 5 hónapja. Semmit nem híztam, nem lett nagyobb a mellem, nem tapasztaltam mellékhatást.
6750 Ft három havi adag.
8/8 anonim válasza:
Yadinet szedek, 7.600 Ft körül szoktam venni a három havi adagot. Két éve szedem. Nem híztam tőle (egyébként sem ettől hízol, hanem attól, amit megeszel).
20N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!