Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fogmazásgátló abbahagyása után hány napig védett az ember?
A megvonásos vérzéstől számított 1 nap a biztonságos.
A tapasztalat úgy mutatja hogy ÁTLAGOSAN 1-2 hónapig még nincs természetes menstruáció sem, és peteérés. De ez mindenkinél más.
Van akinél 4 év szedés után 1 szem kihagyása azonnali babához vezet. Van akinek a gyógyszer elhagyása után 1 év is kell.
Én már a gyógyszer abbahagyása után a megvonásos vérzés alatt sem mernék védekezés nélkül szexelni, ha tudom, hogy nem fogok újabb levelet elkezdeni.
20N
Semeddig. Ugyanis aznap vagy még védett, ahogy szeded a tablettát. Következő nap, amikor már be kéne, de nem veszed be, már nem vagy védett.
A mai fog. gátlók már egyetlen nap alatt képesek kiürülni a szervezetből, ezért gond, ha egyetlen szem is kimarad.
Az tény, hogy ahhoz, hogy újra beinduljon a természetes ciklus, kellhet idő, viszont nem mindenkinek. Nekem például egyből beállt a ciklusom abbahagyás után.
Nem véletlen, hogy a gyógyszerszünetben is csak úgy vagy védett, ha a következő levéllel pontosan folytatod a szedést, egyébként nem.
Semeddig! Én december legvégén hagytam abba, majd január végén mentem nőgyógyászhoz (ugyan más okból) és nézett hüvelyi uht és mondta, hogy milyen jó volt peteérésem bár egy kicsit később mint a ciklus közepe. Késett is egy hetet de a következő hónapokban azóta pontos és van is peteérésem.
Szóval annyi történt, hogy kb 1 héttel később volt pém de már az első hónapban.
Nem tudhatod neked lesz e vagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!