Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy szedjem a gyógyszert ha ezt szeretném? (kifejtve)
Figyelt kérdés
Most kezdtem fogamzásgátlót szedni, vasárnap. Viszont azt szeretném, hogy hétfőnként kelljen majd kezdenem minden új levelet. Mit kell tennem ezesetben?2017. ápr. 20. 22:01
1/9 anonim válasza:
Az orvost hívd fel és kérdezd meg tőle...
2/9 anonim válasza:
Vasárnap fog megjönni? Mert a fogamzásgátló tablettát mindig a menzi első napján kell kezdeni
3/9 A kérdező kommentje:
Nem, múlt vasárnap jött meg és akkor vettem be az első szemet. Tehát ebből a levélből az utolsó szemet szombati napon fogom bevenni és aztán jön a 7 nap
2017. ápr. 20. 22:07
4/9 anonim válasza:
A betegtájékoztatóban általában benne van,hogy hogyan kell eltolni a ciklust,tuti nincs benne?
5/9 anonim válasza:
De utolsó biztos benne van , de egyeseknek nehèz èrtelmezni a dolgokat!!
6/9 A kérdező kommentje:
igen kicsit valóban nehéz:) elolvastam nyilván, nem is egyszer. arról ír konkrétan, hogy a vérzés első napját hogyan tudom eltolni. MIvel most kezdtme el szedni, nyilván nem vagyok tapasztalt, de azt gondoltam, valaki volt már hasonló helyzetben.
A leírtak szerint meg kettő választásom van, vagy 1 nap szünetet hagyok, amit nem találok értelmes dolognak, vagy egy nappal többet hagyo ki, de a tájékoztató szó szerint azt írja, hogy 'soha ne növelje ezt az időtartamot-7 nap a maximum'. Ha egyesével tolom, akkor pedig hónapokba telne, én csak annyit szeretnék, hogy hétfőnként kezdjem a szedést (prakitkus okokból)
2017. ápr. 20. 22:56
7/9 A kérdező kommentje:
bocsi a sok typo miatt, késő van és kicsit fel is bőszültem :D
2017. ápr. 20. 22:57
8/9 anonim válasza:
Az első három hónapban sehogy ne tologasd, mert lehet, hogy amiatt az egész levél alatt vérezni fogsz, stb. Miért zavar az az egy nap?
9/9 anonim válasza:
Szerintem úgy told el, hogy picit késve szedsz be tablettákat. Mármint a legtöbbet 12-36 óránként lehet szedni, de a 24 a normális. Szóval ha mondjuk pár alkalommal 30 óránként szeded be akkor el tudod tolni egy nappal. Max lesz egy napod amikor éjjel kell bevenni. Így a hatása is megmarad (bár első hónapban ajánlott az óvszer) és nem is marad ki egy szem sem. Egy hét alatt simán el tudod tolni így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!