Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek fogamzásgátló szedése mellett vannak olyan tüneteitek menstruáció előtt mint mikor még nem szedtétek a gyógyszert?
Figyelt kérdés
Én negyedik hónapja szedem a fogamzásgátlót. Pontosan egy hét múlva kell megjönnie a menstruációmnak de már ma kezdtem érezni hogy fájdogál a hasam. Mikor még nem szedtem a gyógyszert akkor is így volt.
Nektek hogy alakult ez mióta szeditek?
2017. ápr. 1. 21:16
1/3 anonim válasza:
Én két hónapja szedem, nekem ugyan úgy csak előtte egy nappal jelentkezik egy minimális alhasi fájdalom. Fájdalomnak sem mondanám, inkább csak feszítő érzés. A menstruációm 6-7 napról lecsökkent kettőre és annyira minimális, hogy elég egy minitampon, azt sem kell max fél naponta cserélnem. Fogamzásgátló előtt az első két napon erőteljesen véreztem mindig. Ugyan úgy jön ki pár pattanásom a menstruáció előtt, szóval a vérzés közeledtét jelző dolgok megmaradtak.
2/3 anonim válasza:
Első 1-2 hónapban még olyasmi volt, mint a rendes menzesz előtt. Görcsölt a hasam már vagy egy héttel előtte és fájtak a melleim. A 3. levélnél már egyáltalán nem volt ilyesmi, csak megjött és kész. De nekem annyira jelentősen nem rövidült le, hosszra talán egy nappal, ha rövidebb, mennyiségre azért kicsit kevesebb.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Nekem is a mellem is elkezdett feszülni már pedig még van egy hét addig hogy megjöjjön. Azt hittem a fogamzásgátló megszűnteti ezeket..
2017. ápr. 2. 22:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!