Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Más tabletta is ugyanilyen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más tabletta is ugyanilyen hatással lehet rám? Volt már valaki ilyen helyzetben?

Figyelt kérdés

Néhány éve szedtem fogamzásgátlót, de teljesen kikészített. Hangulatingadozásaim voltak, a libidóm lecsökkent a béka feneke alá, állandó fejfájás gyötört amire fájdalomcsillapítót szedtem de az meg ütötte a tabi hatását ezért feleslegesen szedtem.

Most újra elgondolkodtam a dolgon, de félek hogy hasonló helyzetbe kerülök és mégegyszer nem akarok ezen végigmenni.

2017. ápr. 18. 15:10
 1/4 anonim ***** válasza:
A legtöbb fogamzásgátló tabletta Libidó csökkenést hangulatingadózást és hüvelyszárazságot okoz. Ha fej fájásod is van akkor nem biztos hogy szedhetsz fogamzásgátló tablettát
2017. ápr. 18. 17:23
 2/4 anonim válasza:

szia, én 3 és fél évig szedtem fogamzásgátlót. 25 napja hagytam abba, mert már kikészített. Libidóm minusz egy volt, ahangulatingadozásom az depressziós volt, és még sok apróság ......

Sokkal jobban érzem magam amióta abbahagytam. Neked van leheőséged abbahagyni? Remélem segíythettem

2017. ápr. 18. 21:16
 3/4 anonim ***** válasza:

Kivizsgált az orvosod? Vérvétel volt?

Nem mindenkinek a szervezete tűri meg a tablettát. Próbálj másik fajtát, ha annál is jelentkeznek a tünetek, érdemes más módszert találni. Lehet, hogy az a tabletta nem volt megfelelő neked. Amit én kaptam elsőre, immár fél éve szedem, semmi mellékhatása nincsen. Lehet, hogy nálad meg kell találni a megfelelőt. Beszélj az orvosoddal, az a biztos, nem az, amit itt írunk :)

2017. ápr. 19. 08:10
 4/4 A kérdező kommentje:
Persze mindenképp kikérem orvos tanácsát is, csak kíváncsi voltam mások tapasztalatára:)
2017. ápr. 20. 05:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!