Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki esemny utani tabletta ellenere terhes lett annak volt koztes verzese?
Figyelt kérdés
Ha lehet olyanok valaszoljanak akiknem van benne tapasztalatuk. Elore is koszonom a valaszokat.2017. márc. 9. 17:04
1/9 anonim válasza:
Aki esemény utáni tablettát vett be, az nem igen lett terhes... Az elég erős gyógyszer, csak akkor lesz belőle terhesség, ha 72 óra után veszi be az illető. Ezért is kell minél előbb bevenni.
2/9 A kérdező kommentje:
Azert kerdeztem mert hallottam mar ismerosoktol, hogy volt aki idoben bevette megsem hatott es ez egy kicsit megijesztett.
2017. márc. 9. 18:17
3/9 anonim válasza:
Nem teljesen igaz amit ír az első. Barátnőm azonnal ment esemény utáni tablettáért. Kiszáradt az óvszert és pont elélvezett a párja. 2 órán belül vette be az esemény utáni tablettát ( Escapelle) és most van egy 1,5 éves fia. Szóval van akinek nem használ ez a gyógyszer sem. 23 L
5/9 A kérdező kommentje:
Neki volt koztes verzese? Egyesek azt allitjak, hogy az azert van mert hatott a tabletta.
2017. márc. 9. 21:23
6/9 anonim válasza:
Az akkora homonadag, ha mellette terhes lettél, akkor én vagyok Teréz Anya, barátom!
8/9 anonim válasza:
Utsó ügyi vagy, köszi, hogy elbizonytalanítottad. Nekem is volt vérzésen. De nem lettem terhes.
9/9 A kérdező kommentje:
Azt olvastam, hogy ha köztes verzes annak a jele, hogy hatott a tabletta. Arra vagyok kivíncsi, hogy van-e kozuletek olyan, aki 72 oras tabletta ellenere terhes maradt, illetve volt-e koztes verzese. Ezert irtam ki, hogy olyanok valaszoljanak akik mar vettek be tablettat es sajat tapasztalatukbol beszelnek.
2017. márc. 11. 15:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!