Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a párom óvszert, én meg fogamzásgátló tablettát hasznalok akkor az már mondható 100 százalékos védelemnek?
Nagyon félek attól hogy teherbeesek ezért ez így megbízható 100 százalékosan?
Még fiatal vagyok úgyhogy fontos nekem a védekezés.
Normalis válaszokat megkoszonom .:)
Szerintem ez így már túlzás is, de a ti dolgotok.
A kérdésre válaszolva: igen, biztonságos.
Igen az, csak feleslegesen terheled a szervezetedet a hormonokkal. Teljesen felesleges még az óvszer is a tabletta mellé!
Amióta nemi életet élek, védekeztem csak fogamzásgátlóval, majdnem 6 évig. Soha nem lettem mellette nem kívántan terhes. És kizárólag óvszerrel is hosszú évekig, jelenleg is egyébként, soha egy sem szakadt ki.
A fogamzásgátlót pedig pont azért kellett abbahagynom, mert piszkosul rosszul reagált rá a szervezetem a második szedést követően.
Felesleges mindkettőt alkalmazni. Ha ennyire félsz, ne szexelj... Évekig használtam csak gumit és csak fogamzásgátlót is. Egyikkel sem volt baj soha.
20N
Mindenki volt fiatal, mi is. Csupán azért felesleges a 2 védekezés, mert fiatal vagy. Becsuletre mélto a hozzáállásod, de az egyik védekezési mód boven megteszi. Boven elég lesz az ovszer használata. Ha rendesen az aktus elején felhuzza a pasi az ovszert, akkor nem lesz semmi baj, és úgy is védve leszel annyira, hogy nem lesz gyerek. Ebben az esetben kár lenne fogamzásgátloval terhelni a szervezeted. Foleg fiatalként meg végképp. Hidd el, boven elég lesz az ovszer is.
Mind a mellett ha mind a kettot használjátok, szinte lehetetlen hogy terhes légy. Kb annyi az esélye, mint hogy a szentlélektol megofogansz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!