Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Normálisnak mondható? A...

Normálisnak mondható? A fogamzásgátló tabletta 21. darabja vasárnapra esik. Ugyebár a mentes hét 2-3. napján kellene megjönnie.

Figyelt kérdés

3 hónapja szedem, 2. nap szokott megjönni azaz kedd este kellene, de nekem már hétfőn megjött, érzetem, hogy fáj a hasam stb.

Előfordul ilyen?:)

2013. máj. 21. 15:43
 1/5 anonim ***** válasza:

Persze,főleg az elején.

Nekem csütörtökön van az utolsó darab,hétfőn délelőtt szokott megjönni,de évente 1-2 alkalommal vagy már vasárnap megjön vagy csak kedd reggel.

elmúlni is van hogy csütörtök,átlagban péntek,de előfordul hogy csak szombat.

2013. máj. 21. 15:52
 2/5 anonim ***** válasza:
en mar evek ota szedem a fogamzasgatlot. egy dobozba van 21 tabletta, mikor azt beszeded akk kovetkezik a 7 nap szunet amikor bekovetkezik az h megjelenik olyan verzes mind a menstruacio. szerintem ez normalis. nekem is neha megjott 2 nap utan neha 3... az a szervezetedtol meg a hormonjaidtol is fugg. szerintem ez miatt nem kell aggodnod. sot meg az is normalis h a 8dik nap mikor kezded az uj dobozzal hogy meg akkor nem mult el a menstruaciod.
2013. máj. 21. 15:54
 3/5 A kérdező kommentje:

köszönöm szépen a válaszokat :)

csak kicsit meglepődtem, hogy alig telt el egy nap és máris.

2013. máj. 21. 15:59
 4/5 anonim ***** válasza:
Bármikor megjöhet a 7 napos szünet alatt, és ez lehet hónaponként változó:)
2013. máj. 21. 20:05
 5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen nektek, már mindent tudok:)
2013. máj. 22. 19:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!