Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Teherbe lehet esni 1 éves...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Teherbe lehet esni 1 éves Diane 35 szedése mellett?

Figyelt kérdés
1 éve szedek Diane 35 fogamzásgátlót rendszeresen, PCOS beteg vagyok, kapcsolatban élek, most volt először, hogy óvszer nélkül szeretkeztem a párommal, és a párom elment bennem. November 19-én kellett volna megjönnie, de késik, teherbe eshettem?
2007. nov. 21. 14:13
 1/8 anonim válasza:
100%
Szia! Én 2 évig szedtem. És meg születette tőle a 4. gyönyörű lányom! A terhesség első 2 hónapjában még szedtem, mert nekem megjött rendesen. Úgyhogy ajánlom a tesztet csináld meg.
2007. nov. 21. 14:56
 2/8 anonim válasza:
79%
Az a lényeg hogy a Dianne nem teljesen f.gátlónak van nyílvánítva és nem egy erős f.gátló!! Pontosabban azoknak írják fel állt akiknek akne-s a bőrük!!
2007. nov. 21. 15:56
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Nos,nem csak a Diane 35 mellett lehet teherbe esni,hanem minden fogamzásgátló tablatte és egyéb módszer mellett is.A matematikai esély megvan rá.A tabinál átlagosan 1000ből 1nőt szoktak emlegetni.Még csak 2 napot késett,nem kell kétségbe esni.Ha még egy hetet késik,akkor csinálj tesztet.
2007. nov. 21. 16:46
 4/8 anonim ***** válasza:
en is pcos vagyok,es szedtem en is nem csak a diane-t,azt lehet h nem tudod de a pcos-hez gyakran a hiperprolaktinemia is csatlakozik.ez azt jelenti h a hipotalamus tul sok prolaktint termel ami a tejtermelesert felelos a terhesseg es a szoptatas alatt.ha magas a prolaktin tejet termelsz a peteerest pedig megszunteted.ezert van az h egy terhes nem ovulal es a szoptats alatt nehezebb teherbe esni.a sargatest erlelo hormon nem termelodik.tehat ha gyereket szeretnel akkor lekell csokkenteni hormonokkal a prolit de ezt hosszu lenne leirni,ird be a keresobe a betegseget es mindent leirnak rola.nekem ezt 5 eve diagnosztizaltak,a foggatlot szedtem es utanna nem jott meg,a mellem feszult es emelyegtem terhesnek hittem magam,de mivel a tejtermelo mirigy beindul igy szinte olyan mintha az is lennel,csak a baba nincs.szoval ne aggodj igen nehezen tudsz teherbe esni fog.gatlo szedese nelkul is.meg ha bemegy akkor is.
2007. nov. 21. 16:50
 5/8 anonim ***** válasza:

Nekem is pcos-em van, évekig szedtem a Diane 35-öt, nem estem teherbe. A teherbe esés esélye mindig megvan, ott an az a 0.01%.

Nekem a gyógyzser mellett is késett mindig 2-3 napot, pont a ciszták miatt.

És én úgy tudom, pont ezért a legerősebb gyógyszer, én ha nem szedtem nem is jött meg a mensesem.

Csinálj tesztet és mielőtt elkezded szedni a következő levelet, keress fel egy nőgyógyászt a biztonság kedvéért. És kérdezz rá a dokinál, de szerintem nem kell mellette óvszert használnod.

2007. nov. 22. 17:54
 6/8 anonim ***** válasza:
Hát nekem nem sikerült. Kicsit több mint 1 évig szedtem.
2011. jan. 17. 23:06
 7/8 anonim válasza:
Sziasztok! Én a bőröm miatt szedem de közben meg szükségem lenne rá mint fogamzásgátlóra is sokan írják h az csak mellékhatás, akkor lehet hogy arra nem is jó? Szedjem ezt tovább vagy menejek el nőgyógyászhoz és írassak fel egy másikat ami már tuti a terhesség megelőzésére szolgál?
2011. júl. 3. 16:44
 8/8 anonim ***** válasza:
Nekem a nőgyógyászom mondta, hogy ez egy nagyon erős gyógyszer (pl. háziorvos nem is írhatja fel mint a többi fogamzásgátlót), és nem kell mellette másképp védekezni. Ettől persze még ott van az a 0,01%. Azt, hogy nem fogamzásgátló, azért mondják, mert tényleg nem arra írják fel, de attól még a hatás megvan.
2011. júl. 27. 18:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!