Több éves (5-10) fogamzásgátló szedése befolyással van arra, hogy utána mennyire könnyen/gyorsan esik valaki teherbe?
Figyelt kérdés
2008. júl. 7. 06:54
1/5 anonim válasza:
Több, mnt 10 évig szedtem. Elsőre sikerült a baba.
2/5 anonim válasza:
Én is kb 10 évig szedtem még azokat a nagy hormontartalmú fogamzásgátlókat és csak egyszer, de tényleg egyetlen egyszer nem védekeztünk (megbeszéltük férjemmel -25 éves vagyok- csináljunk babát) és most van egy gyönyörű 6 hetes manóm. Úgy hogy egyéntől függ, hogy terhes lesz e vagy sem.
Negatív tapasztalat. Ha görcsösen akar valaki babát mindegy hogy szedett e valaha fogamzásgátlót vagy nem , hát nekik nehezen szokott összejönni a terhesség.
3/5 anonim válasza:
Én is több mint 10 évig szedtem fogamzásgátlót, és az első próbálkozás után terhes lettem. Sok sikert neked is.
4/5 anonim válasza:
Én február óta nem szedem, de még azóta sem sikerült:( Most nem is jön meg, múlt hét kedden kellett volna, ma teszteltem, negatív. Már múltkor is csak gyógyszerrel (norcolut) jött meg. Már nagyon kivagyok:(
5/5 anonim válasza:
Semmit, nem befolyásol, fontosabb, milyen az élethelyzetetek!
Stressz, munka, táplálkozás, mennyi időtök van egymásra és persze az egészség! De még ezek mellett is egyénfüggő!
Kívánom azt, amit szeretnél!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!