Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Több éves (5-10) fogamzásgátló...

Több éves (5-10) fogamzásgátló szedése befolyással van arra, hogy utána mennyire könnyen/gyorsan esik valaki teherbe?

Figyelt kérdés
2008. júl. 7. 06:54
 1/5 anonim ***** válasza:
Több, mnt 10 évig szedtem. Elsőre sikerült a baba.
2008. júl. 7. 06:58
 2/5 anonim ***** válasza:

Én is kb 10 évig szedtem még azokat a nagy hormontartalmú fogamzásgátlókat és csak egyszer, de tényleg egyetlen egyszer nem védekeztünk (megbeszéltük férjemmel -25 éves vagyok- csináljunk babát) és most van egy gyönyörű 6 hetes manóm. Úgy hogy egyéntől függ, hogy terhes lesz e vagy sem.

Negatív tapasztalat. Ha görcsösen akar valaki babát mindegy hogy szedett e valaha fogamzásgátlót vagy nem , hát nekik nehezen szokott összejönni a terhesség.

2008. júl. 7. 07:12
 3/5 anonim ***** válasza:
Én is több mint 10 évig szedtem fogamzásgátlót, és az első próbálkozás után terhes lettem. Sok sikert neked is.
2008. júl. 7. 08:17
 4/5 anonim ***** válasza:
Én február óta nem szedem, de még azóta sem sikerült:( Most nem is jön meg, múlt hét kedden kellett volna, ma teszteltem, negatív. Már múltkor is csak gyógyszerrel (norcolut) jött meg. Már nagyon kivagyok:(
2008. júl. 7. 10:38
 5/5 anonim ***** válasza:

Semmit, nem befolyásol, fontosabb, milyen az élethelyzetetek!

Stressz, munka, táplálkozás, mennyi időtök van egymásra és persze az egészség! De még ezek mellett is egyénfüggő!

Kívánom azt, amit szeretnél!

2008. júl. 7. 11:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!