Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Vélemények, tapasztalatok a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vélemények, tapasztalatok a Dienille fogamzásgátlóról? Nagyon sok rosszat hallottam róla, elvileg terhesek is maradtak páran, bár ezt nem tartom valószínűnek.

Figyelt kérdés
2010. máj. 13. 17:44
 1/8 anonim válasza:
én 16. napja szedem. a menstruáció 5. napján kell elkezdeni, bár tudom, a tájékoztatón 1. nap van írva, de mondta dokim, ha az 1. napon kezdeném el szedni, akk egész hónapban pecsételő vérzésem lenne. Nálam a mellékhatások közül a hányinger, közömbösség, hasmenés, szédülés, mellfájdalom jött ki.
2010. máj. 13. 17:59
 2/8 anonim ***** válasza:

Én az első napon kezdtem szedni, volt is pecsételő vérzésem.

3. levél utáni gyógyszerszünetben kimaradt a menstruációm, doki aztmondta előfordul az ilyen, laborba is elküldött. Negatív lett a labor.

Elég kicsi az esély arra, hogy bárki terhes legyen fogamzásgátló mellett!! Ne higgy a pletykáknak! Ez hülyeség! Bízz a gyógyszeredben!!

2010. máj. 14. 10:32
 3/8 anonim ***** válasza:

Előző vagyok:

nekemis kijött egy-két mellékhatás: mellfájdalom és váladékozott is, hányinger.

2010. máj. 14. 10:33
 4/8 anonim válasza:
én kb egy éve szedem és nincs töle semmi bajom, nem lettem terhes... kezdetben volt hogy hányingerem volt,néha hánytam is... de nálam ez menstruációkor amugy is előfordult, ugyhogy nemhiszem, hogy a gyógyszer miatt lett volna.
2010. máj. 16. 21:20
 5/8 anonim válasza:
Hát én most fogom befejezni az első levelem, de én a rossz és jó tulajdonságaiból is egyaránt kaptam. A melleim elkezdtek nőni, remélem folytatódik =). Hányingerem még nem volt egyáltalán. De mióta elkezdtem, van vérzésem és barnám váltakozva..:S Bár írták, hogy elvileg, ha a mensi 1. napján kezdjük akkor ez az első hónapban természetes. Remélem köv. hónapban már valamelyest javul. De az arcomra ellenkezőleg hatott, eddig egyáltalán nem voltam pattanásos, (néha mensi előtt kijött pár, de amúgy semmi)de viszont most tele van az arcom és hiába kezelem, pár óra múlva ugyanott virítanak, pedig rendesen megtisztítom előtte és utána is a bőröm, nem értem a dolgot...bár erre is mondták, hogy elsó pár hónapban természetes...de én úgy gondoltam, ha nem voltak nem is leszenek, hát nem így történt..:S:S De nem is mondanám, hogy nem ajánlom, és azt sem hogy igen, mert én mér elég kis ideje szedem még ehhez, legalább egy félév szerintem kell ahhoz, hogy a hormonháztartásod valamelyest hozzászokjon. Remélem valamiben sikerült segítenem!
2010. júl. 2. 22:57
 6/8 anonim válasza:
Én hallottam olyanról ( rokon ),aki közel 2 évig szedte,abbahagyta és fél évig nem jött meg neki.Elment egy nagyon jó orvoshoz,aki azt mondta,ez a gyógyszer nagyon veszélyes és nem ajánlja senkinek.Elvékonyítja a nyálkahártyát is és meddőséget is okozhat.Szóval attól ,hogy valaki 1 hete szedi és nincs semmi baja,az még nem jelent semmit....
2012. máj. 1. 16:00
 7/8 anonim válasza:
Én ma vettem be az első Dienelle-t és eléggé hányingerem van,Diane 35-ről váltottam, a Diane szedését kb fél éve hagytam abba,tehát volt fél év szünet a 2 között.
2012. jún. 20. 21:53
 8/8 anonim ***** válasza:
Második levelet kezdtem el. Nekem egyfeszt megy a hasam. Ez elmúlik vagy váltani kell gyógyszert? Mert hizásra hajlamos vagyok és az arcom pattanásos. Nem tudom mit kéne szedni.
2021. júl. 13. 09:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!