Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Ti szeretitek a gumit, vagy inkább jobban örülnétek, ha a párotok fog. Gátlót szedne?
Én "szeretem". Persze, jobb nélküle, de a szexuális kultúra része, hogy tudod használni.
Rengeteg előnye van. Nem csak ez az egyetlen, ami a betegségektől is véd, de az egyetlen "férfi fogamzásgátló". Minden mást a nő használ, amihez azért kell részemről bizalom is.
Semmi mellékhatás, nem tartós a hatása, biztonságos, olcsó, és tudom, hogy védekeztünk.
Egy picivel gyengébb az érzés, de még így elég jó érzés dugni. ;)
Jó a fog gátló, ha nem nő ki a foga nem tud fogazni (ha ha de vicces vagyok).
Komolyra véve nekem gumival se volt bajom csak van olyan helyzet, amikor a hév véget ér a gumi kibontásával.
Nincs párom jelenleg, de én a fogalmazásgátlót utálom, nem kell a vegyszer az embernek!
Inkább húzok gumit ameddig csak kell!
A máshova is lehet élvezni meg felelőtlen dedós gondolkodás!
31/F
"Máshova is lehet élvezni"
Gratulálok, ha így folytatod nemsokára apuka leszel.
A "máshovaislehetélvezni" vallásúaknak meg aztán jönnek az efféle kérdések...
https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..
Eddigi barátnőimmel gumival szexeltünk. Jelenlegi párom előtti csajszi ötletelt azon, hogy próbáljuk ki gumi nélkül. Akkoriban ilyen hüvelykúpot használtunk + gumit, (magyarul az atomnál is biztosabb volt a dolog), de nem mentem bele, mert csak önmagában a hüvelykúpban nem bíztam. A lánnyal vége lett a kapcsolatnak, mert megcsalt. A jelenlegi párom kezdetben fogamzásgátlót szedett, eleinte tök fura volt, mert ismeretlen volt számomra a sok "gumizás" után, de baromi jó érzés, hogy szabadon szexelhetsz a szerelmeddel, bármikor, bárhol! Amikor megkívántuk egymást hamar felizgultunk mindketten és ment a menet ;) Isteni érzés volt, mindkettőknek. Vagy két éve letette a gyógyszert, a szexuális életünk sem olyan fényes már és nagyon keveset szexelünk (heti 1...). Sohasem volt bajom a gumival, mert valóban egy nagyszerű találmány, megvédi millió meg egy dologtól mindkét félt. DE! Attól rombolóbb nincs, amikor eddig megszoktad, hogy bármikor elkaphatod a párod, most pedig egy felizgatott péniszre 3 percet kell szenvedni mire az óvszert felhúzod, na utána építsd fel magadban az ihletet, bármennyire is vagy szerelmes a párodba. Sőt én azt sem hiszem el, hogy olyankor a csajok sem vesztenek az "izgalmi állapotból".
Nem feltétlen a beleélvezéses szex miatt volt jó a tabi, mert ment mellre, popsiba is, hanem a szenvedély miatt és a szabadság miatt, sokkal boldogabbak is voltunk akkoriban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!