Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tabletta kérdés, rosszul bevett gyógyszer, ilyenkor mi van?
Sziasztok!
Véletlenül korábban vettem be a gyógyszert, kb. hat órával korábban a szokásosnál. Összekeveredtek a tartóban, és már lenyeltem, mire kapcsoltam, hogy most nem ezt kéne... (Borzasztó ostoba vagyok, tudom. :D )
Szóval, ebből mennyire lesz gond? Egy-egy óra tudom, hogy nem számít, de ez azért elég sok. Vagy ha holnap is hasonló időben veszem be, mint most, és szépen lassan tolom vissza a szokásosra, akkor nem lesz gond?
Utolsó, én azt hittem, egyértelmű: nem a mellékhatások, hanem a további szedés miatt aggódom. Hogy rosszkor bevéve nem lesz-e gond, és hogy a továbbiakban hogyan szedjem (nyilván nem kaphatom be holnap a szokásos időben, mert az olyan mintha csúsznék). Erről pedig nem tájékoztat a füzetke.
A többieknek köszi a választ! :)
Hát most mit mondjak erre, nekem a dokim azt mondta ugyanakkor szedjem be. Minden doki s gyógyszer más és más... :)
Segiteni próbáltam saját tapasztalat alapján. Nálam nem volt csúsztatás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!