Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hüvelygyűrű? Többet lent olvashatjátok
Sziasztok! Egy ideje azon gondolkozom, hogy fogamzásgátló módszerként a hüvelygyűrűt választanám. Olvastam róla sok mindent, hatását, előnyét-hátrányát, videókat is néztem a felhelyezéséről-kiszedéséről. AZOKTÓL szeretnék véleményeket kérni, akik HASZNÁLJÁK/HASZNÁLTÁK.
Szokott gond lenni a felhelyezéssel/kiszedéssel?
Esett már valaki teherbe ennek a módszernek az alkalmazása mellett?
Most tényleg lányok, nem a szitkozódó, fogamzásgátlás ellenesek véleményére vagyok kíváncsi. Előre is köszönöm!
Semmibaj :D
Továbbra is várjuk a válaszokat :)
Na ez engem is érdekelne, mert sajnos a spirált ki kellett kapni és jelenleg a "rántotthús" az egyetlen fogamzásgátló módszerünk. (gumit utáljuk, tablettát nem szedhet a feleségem)
Mi is hüvelygyűrűben gondolkodunk.
1,5 éve használom. Nekem a tabik nem váltak be, pattanásos lettem tőlük és kiszáradtam: haj és odalent is..
Terhes nem lettem még, pedig a szünetben is együtt szoktunk lenni amíg nem jön meg. A pontos felhelyezési időre figyelek, kivenni hó közben nem szoktam, ott a 24óránként 3 óra lehetőséges.
Gondom egyszer volt vele, felhelyezéssel, de csak azért, mert tampon volt bent, kivettem idő előtt (mielőtt megtelt volna), hogy feltegyem és szárazabb voltam a kelleténél, picit kellemetlen volt a felhelyezés, de felment. Egyébként mindig könnyen felmegy, kirúgja magát a helyére és stabilan ott is marad 3 hétig.
Levenni még sose volt gond, mindig pont elérem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!