Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kell most szedni a fogamzasgatlot?
a 2 első szemet nem tudtam beszedni, ilyenkor hogy kell szedni? Hagyjam ki az első kettőt es vegyem be a 3. at ma?
koszonom
Az enyémbe benne van.
A mi a teendő,ha 1 vagy 2 filmtablettát hagyott ki a héten résznél kell keresgélni...
És nem ordibáltam
Az lehet, de az enyemben nincs, csak olyan hogy mi a teendo ha 1tablettat hagyott ki, az egynel tobbnel pedig annyi hogy orvost kell megkerdezni.
Szedjem be az elsőt akkor? Remelem akkor igy jo lesz :)
Annyi hogy nekem 24+4es tehát nincs 7 nap szunet
Azert nem tudtam beszedni mert sajnos a multheten nem tudtam elmenni a gyogyszertarba csak ma delutan tudtam kivaltani.
Nálad nem kihagyás történt,hiszen még el sem kezdted szedni,nem?Kihagyás az azt jelenti,hogy megszakítod a szedését,érted?
Olvasd el még egyszer a betegtájékoztatót.
Miért ne szedtem volna? szedem 3 éve :D
egy szóval sem írtam hogy most kezdem, ha most kezdeném akkor simán bevehettem volna a menszesz 5. napján is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!