Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mekkora az esély a teherbeesésre ha védekezés nélkül szexelek valakivel? 20L
1. Ha a puncimba élveznek.
2. Ha a számba élveznek a végén, de előtte a puncimba dugják 10 percre.
Az a 10 perc elég arra, hogy elélvezz? :o
Én mindig legalább 40-50 percig csináltam, hogy meglegyen a 2 orgazmus, mármint nem nekem, hanem a lánynak, barátnőmnek, miközben én egyszer sem élvezhetek el, mert utána baromi szarul érezném magam ha neki meg nem sikerült.
Nem leszel terhes, ha olyan valakivel csinálod, mint én vagyok... Sosem használtam gumit, és évek óta így csinálom. Erre nem hiszem hogy sokan képesek, ezért ne szexelj védekezés nélkül. Azr hogy mekkora az esély, nem lehet megmondani, mivel millió tényezőtől függ, és bele kell kalkulálni több millió embert is.
1. Ha a puncimba élveznek. -90%
2. 2. Ha a számba élveznek a végén, de előtte a puncimba dugják 10 percre. -50%
Emberfüggő, adottságtól függ, ki mitől mennyire hajlamos teherbe es... pottyanni.
Dehogy 50 meg 100%...
Sok mindentől függ, épp a ciklusod melyik szakában vagy, mennyire termékenyek a petesejtek, mennyire mélyen történik az élvezés, mennyi spermával, mennyire életképesek stb.
Talán 1. 25% 2. 1% de ez csak tipp
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!