Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Spirál 22 évesen?
Üdv!
22 éves lány vagyok, sajnos nem szedhetek fogamzásgátló tablettát, így gondolkodok a spirálon. Nem szültem még. Mit gondoltok? Hormonos, hormonmentes?
Köszi előre!
Ha nem szedhetsz foggatlot akkor a hormonos spiral megis milyen elgondolas alapjan opcio ?
Am van tobb meretben spiral ... Alt a legkisebbet teszik fel ilyenkor
Nekem 2 éve, 28 évesen tettek fel spirált, és én se szültem még. Pár hónap kellett, hogy hozzászokjon a szervezetem, addig nagyon erős volt a menzeszem, és görcsöltem is (azelőtt alig volt pár csepp, és görcseim se voltak). De ezek mind elmúltak idővel. Hormonos spirált csak már szült, idősebbeknek tesznek fel (én goldlilyt kaptam).
De ne az itteni válaszok alapján akarj dönteni, hanem a dokiddal konzultálj erről, és ő fogja majd a számodra legjobb megoldást ajánlani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!