Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Elszakadt a gumi, lehetek terhes?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elszakadt a gumi, lehetek terhes?

Figyelt kérdés

Tudom hogy ez már a századik ilyen kérdés, de akkor is segítségre van szükségem.

Menstruáció után két nappal szexeltem a barátommal, és elszakadt a gumi. Nem ment el bennem. 72 órást nem szedtem be, nem nagy a valószínűsége a teherbeesésnek, mert én nem voltam termékeny időszakban, ő nem ment el, de akkor is, az esély tudom, hogy megvan rá.

A jó hír, hogy azóta volt peteérésem. Azt hiszem.

Ilyen nyúlós színtelen szagtalan folyásom volt, pont azokon a napokon, amikor a peteérésemnek kell lennie. Azonban ilyen folyásom nekem még soha nem volt, ezért nem tudom pontosan megmondani, mi a helyzet. Én azt olvastam, ez a peteérés jele, de nem vagyok orvos, nem tudom megmondani.Szerintetek van még ezek után is esély rá, hogy terhes vagyok? És létezik olyan, hogy az első aktus után megváltozik a nő hüvelyi folyása?

A segítséget nagyon szívesen veszem, de a negatív hülyeségekre nem vagyok kíváncsi.

2017. márc. 28. 20:29
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Amikor a menstruáció első napja lenne, de még nem jött meg, akkor tesztelj. Úgy már tuti pontos lesz.
2017. márc. 31. 19:58
 12/14 A kérdező kommentje:
Köszi, így lesz :) Majd megírom azért még, hogy mizu.
2017. ápr. 1. 11:05
 13/14 anonim ***** válasza:
Oké, kíváncsi vagyok. Reméljük, negatív lesz!
2017. ápr. 1. 20:33
 14/14 A kérdező kommentje:

Sziasztok! Megjött a menstruációm, bár előbb, és nem volt valami erős.

Ezért csináltam ma egy tesztet megint, a rendes menstruációs nap után hárommal, és abszolút negatív. Azt hiszem, ezt megúsztam.

2017. ápr. 9. 12:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!